un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 10 noiembrie 2022

10 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

23 comentarii

    23 comentarii

  1. Ieri am primit God of War Ragnarok de la Altex. M-am jucat cateva ore. Este super jocul, cred ca cel mai bun joc din 2022.

      (Citează)

  2. “Haosul continuă la Twitter” poți să-ti dai seama ce surse de presa consuma Radu, doar din parerile pe care le adoptă, fara cea mai mică urmă de îndoială. Trist.

      (Citează)

    • Deobicei asa se numeste cand vine un destept, da afara juma din oameni, apoi se razgandeste si incearca sa angajeze la loc.

        (Citează)

    • Adică nu e haos la twitter?
      La o căutare rapidă pe google se pare că toată lumea “consumă” aceleași surse, fiindcă toată lumea zice la fel.

        (Citează)

    • @Pyro spune-mi parerea ta despre Musk si iti spun ce parere ai despre Trump. Nu este ciudat că suntem atat de predictibili, de parcă am fi programați?
      La fel cu avort etc

        (Citează)

    • @valentinul s-ar putea ca sa ai mai mult success daca citesti in cafea.

        (Citează)

    • @Adrian prefer să am răbdare să vad cum evoluează lucrurile. Ii admir pe cei care au atat de multă încredere în părerea lor pentru ca au citit 3-4 articole.
      Articolele negative despre Musk au inceput inca de cand a anunțat intentia de achizitie. Problema lui Musk este că are o viziune diferita de ce s-a facut pana acum, iar vechea garda vede cum li se scurge puterea printre degete, nu mai au controlul asupra discursului public.
      Avem timp sa vedem cum se vor aseza lucrurile, articolele astea zilnice mi se par doar zgomot.

        (Citează)

    • Elon Musk @elonmusk·14h

      Please note that Twitter will do lots of dumb things in coming months.

      We will keep what works & change what doesn’t.

        (Citează)

    • @valentinul singura persoana pe care merita sa o venerezi esti tu (bine nu la modul narcisist). Puneti aceleasi sperante si ambitii in tine, cum ti le pui tu in Musk acum si o sa ai o revelatie. Nici un om pe lumea asta nu merita consumul asta de energie pe care il aruncam la gunoi in dezbaterii stupide, inclusiv Musk. Incerarca sa faci un pas in spate si sa nu sari la atac. Puneti niste intrebari: te ajuta cu ceva ca il sustii neconditionat, chiar a facut atata bine omenirii incat merita atata efort?

        (Citează)

    • Ciprian:
      Puneti aceleasi sperante si ambitii in tine, cum ti le pui tu in Musk acum si o sa ai o revelatie.

      Hei, ti se pre că-l venerz? Cred ca sunt doar proiectiile tale.
      Mă deranjează doar uniformitatea în gândire. Toți rad ce cei de la A3 cum sunt spalati pe creier, la randul lor își însușesc păreri fără să le treacă prin filtru propriu. Sunt si foarte siguri pe ei :).
      Am comentat destul, sa fim sanatosi sa vedem ce va urma.

        (Citează)

  3. Black Friday contează doar pentru voi, cei care faceți bani din asta.
    Mulți s-au învățat și stau departe de scam ul ăsta. Dar mulțumim de spam, ne ajută să mai tăiem din surse.

      (Citează)

  4. Apropo de blecfraideiu emag si de ursusu ala la 0.33 prezentat ca mare oferta. 72 lei, 24 sticle. La auchan e 2.98 lei o sticla. Si nu e la nici o reducere. Asta e pretu ei de mult timp.
    Bine a zis careva mai sus ca vrajeala asta de blecfraidei conteaza in principal ptr aia care fac bani din asta, ptr omu simplu e mai mult o vrajeala.

      (Citează)

    • Mno…cand citim pe diagonala.E de fapt 2 x 24 deci 1.49 sticla e chiar bine.Dar de ce sa stam sa citim chestii cand stim noi mai bine..

        (Citează)

    • M-am tot uitat si nu vad nicaieri 2×24. Si scrie ca iese la 9 lei per litru.la 9 lei litru aia e : 3 lei sticla.

        (Citează)

    • Nu e bai, probabil te uiti la pagina curenta a produsului unde e produsul standard.
      In flyerul de BF zice clar ca 2 la pret de 1, pret redus cu 50%.

        (Citează)

    • @Blackskull, tu te-ai uitat bine, doar ca ai furat startul. Verifica si maine dimineata oferta (cand incepe Black Friday) si s-ar putea sa fie pretul ala de 1,49 lei / sticla.

        (Citează)

  5. Ma uit pe linku pus de radu unde e 72 lei 24 sticle.
    Dar daca e 2×24 atunci e bine la pret.

      (Citează)

  6. “Closca cu puii de aur” a lui Musk va fi lansarea Artemis la calendele grecesti, pana la urma se va plictisi lumea de atatea “uragane” si tot americanu’ va intelege ce gaura neagra bugetara reprezinta aceasta “Fata Morgana”… Pur si simplu rachetele Starship si/sau Falcon Heavy zboara mai ieftin…

      (Citează)

    • Marele musk ce promova tunelul cu o banda pe sens, ceva nemaivazut in galaxie. S-au sifonat niste bani, mergem mai departe. Acest geniu neinteles de plebe. Portretul capitalismului.

        (Citează)

  7. Elon Musk e un psihopat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus