un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 septembrie 2022

28 Sep 2022  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

 

Pe lângă: 140% dintre ucrainenii din regiunile ocupate de ruși au votat pentru aderarea la Rusia. Vor să trăiască într-o țară dictatorială, săracă și fără perspective regionale.

    20 comentarii

  1. “Pe lângă: 140% dintre ucrainenii din regiunile ocupate de ruși au votat pentru aderarea la Rusia. Vor să trăiască într-o țară dictatorială, săracă și fără perspective regionale.”

    Cred ca e vorba de 96%

      (Citează)

  2. Am baut ceaiul ca nu beau cafea. Are dreptate @CristiX.
    E o glumita :)

      (Citează)

  3. Rusii cand sunt siguri de ceva, voteaza 140%…
    https://www.urbandictionary.com/define.php?term=140%25%20Russia

      (Citează)

  4. In regiunile alea sunt multi rusi sau locuitori rusificati. Voteaza pentru Rusia pentru ca de acolo le vin pomenile.

      (Citează)

    • Au votat toți cu pușca la tâmplă.

        (Citează)

    • Din ce relatează martorii, erau sunați la ușa cu buletinul de vot și li se arăta cu arma unde să dea cu pixul. Dar na, nu e că se aștepta cineva să iasă altfel la vot. Rușii controlează acele teritorii, era clar deja rezultatul.

        (Citează)

  5. Uitați ce spune doar unul din multele comentarii de la articolul cu aplicația 3rd party de Instagram: “They don’t use the native Safari Authentication system, they use a custom webkit browser. They read your login credentials and use it on a server somewhere. I got notifications for login on an Android device and on a MacOS device. No way, immediately changed Instagram’s password and deleted the app…”
    Plus alte comentarii care spun că aplicația se mișcă greu sau Instagram le-a restricționat accesul la cont sau la anumite acțiuni pe care le pot face. Așa că fiți cu băgare de seamă

      (Citează)

    • Si mie mi s-a parut tare ciudat ca pe Android primul lucru cerut e nr tau de telefon/contul Google (deci inainte de credentiale Instagram).

      M-am gandit ca scopul e sa colecteze date asa ca am dezinstalat repede fara sa le dau mail/parola/nr telefon.

        (Citează)

  6. Fraieri ucrainienii din est, in loc ca sa traiasca intr-o democratie consolidata cu opozitie puternica, presa libera ce critica constant puterea si un grad mic de coruptie, ei s-au alipit la rusi unde e dictatura. Vor plati pentru ca nu au inteles nimic din prelegerile lui Radu Tudor.

      (Citează)

    • @Marius, orice vot cu mitraliera la tampla este irelevant. Dar na, tu manaci ra h at in continuare.

        (Citează)

    • Se putea marius să nu fie un pic pupinputin? Nu se putea, hai să dăm cu nițică ironie subtilă ca armata rusă, și la fel de bună.

        (Citează)

  7. Care e diferenta intre S21 si S23 ? Doar ca unu are camerele la liber si altu le are cu support ?

      (Citează)

    • Nu, a fost un upgrade de camere între S21 și S22, deci probabil S23 le va avea pe cele de pe S22. S21 a avut aceleași camera ca S20.

        (Citează)

  8. Voi chiar credeti ca oamenii au ales rusia in proportie de 96%? Oare sa nu fi fost fraudate alegerile astea de jucarie? Ma gandesc si eu…
    In donetk mai intelegi, dar in herson in mijlocul ucrainei… sa fim seriosi.

      (Citează)

    • Nimeni nu crede asta. Nici măcar rușii sau trompetele ce le cântă-n strună. Dar susțin asta oricum – cei mai deștepți, că-i în fișa postului, cei mai bolovani, din admirație pentru cauza Moscovei.

        (Citează)

  9. Stalin, parcă, a zis că nu contează cine votează, contează doar cine numără voturile.

    Vă așteptați la altceva de la jegul de țară și nație care e Rusia?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus