un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

ePantofi și Modivo fac trecerea în offline și deschid magazin în Mega Mall

15 Sep 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

ePantofi este un magazin online mare. Despre Modivo nu știu nimic, acum am auzit prima oară de el.

Ambele par a face trecerea și la offline, urmând să deschidă un magazin de suprafață mare în Mega Mall. Poate s-a și deschis între timp, că am fotografiat zona acum multe zile. Bravo lor, mai rar vezi magazine complet online trecând astfel și în offline. Sper să le meargă.

  6 comentarii

 1. Fac asa de mult profit incat isi permit chirie de mall? Inseamna ca au preturile inca mari la pantofi si nu merita luat de la ei.

    (Citează)

 2. Am prins oferte bune la officeshoes, la skechers, la decathlon, la sportissimo, hervis si la o gramada de alte magazine. La epantofi niciodata. Mereu preturi mari.

    (Citează)

 3. Ciudat că nu a auzit Radu de Modivo, a fost plin internetul cu reclame Modivo cand s-au lansat in RO. Ambele fac parte din grupul CCC

    (Citează)

 4. Modivo si ePantofi sunt aceeasi, singura diferență e ca Modivo are si haine nu doar încălțăminte.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus