un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 august 2022

3 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Pe lângă: filmul Batgirl a fost anulat de Warner deși filmările erau încheiate. It was that good.

  11 comentarii

 1. Probabil la Solitaire campion mondial e un bugetar.

    (Citează)

 2. batgirl trebuia sa fie afro americana (lol ce nume frumos pt n word), si cu tente de lgtbq++, sa aiba vreo sansa.

    (Citează)

 3. Mie CryptoTech mi se pare foarte ciudata. Ultima oara cand am intrat pe site-ul lor era plin de buzz-words insa nimic concret despre cum fac ce pretind ca fac. Ofereau si un premiu de 1 milion de euro (parca) dar nu am reusit sa gasesc nici macar niste termeni si conditii pe site-ul lor iar la mail nu mi-au raspuns niciodata.

  As sta departe de produsele lor.

    (Citează)

  • Listarea la bursă se face după auditul serioase. Compania de auditare răspunde pentru informațiile pe care le pune acolo compania și guidance-ul viitor.

     (Citează)

 4. Miliardar sârb care sa nu fie afiliat și aservit Rusiei? Există așa ceva?

    (Citează)

  • Si ce daca?
   Telekom este oricum pe pierdere, fara prea multe sanse sa aiba profit doar din serviciile de telefonie mobila pe o piata unde lupta cu 3 furnizori de servicii convergente fix-mobil.
   Daca ii cumpara un miliardar afiliat Rusiei, nu inseamna decat ca aceasta tara va pompa niste bani in Romania.

     (Citează)

  • Andrei G: nu inseamna decat ca aceasta tara va pompa niste bani in Romania.

   ba poate mai inseamna si ca va pompa niste date “interesante” din ro catre exterior (rusia?).
   “decat” nu e chiar “decat” in cazul asta.

     (Citează)

  • Mai multe date decat pompeaza Huawei catre China prin toate echipamentele de retea montate in retelele de internet si telefonie?

     (Citează)

  • Depinde unde este înmatriculată compania care va deține Telekom, dacă este în UE sau nu.

   Cred că vă temeți mai mult decât este cazul de schimb de date și spionaj. Toată lumea este puternic interconectată, chinezii au o mulțime de investiții în SUA, americanii în China, Rusia în Europa, europenii în Rusia (retrase acum, în marea majoritate) șamd. Pe toți îi mână în luptă profitul, nu spionajul. Spionajul apare doar în anumite cazuri și încă nu a arătat nimeni că se face prin rețeaua X sau Y.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus