un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 iulie 2022

6 Jul 2022  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

    10 comentarii

  1. emag are iar ceva vanzari false, dar daca nu plateste piscotarii, nu sare nimeni ca “woav ce oferta buna ai la sapun si pasta de dinti”.

    btw, emag a ajuns exemplul perfect pt private mode. daca te pune sfantul sa te uiti la un produc, ce sa mai zic sa ii dai la favorite, primeste 5 mailuri dupa aia.

      (Citează)

  2. Emag face locuri de munca in Ungaria, in loc sa le faca in Romania. Sper sa nu pateasca si ei ca Digi, care, dupa ce a investit la greu in Ungaria, a fost sicanata pana a fost fortata sa vanda ungurilor, si sa se care. De fapt, sper s-o pateasca fix la fel.

      (Citează)

    • serios boss, la cat s-a extins emag in romania si tu ii acuzi ca nu fac locuri de munca in RO?
      come on…
      vezi si commentul meu, folosesc emag dar ii critic, dar ce zici tu e gresit.

      la ce sunt de acord cu tine e sa nu ai incredere in hunguri, in aia si in t1gani. never ever

        (Citează)

  3. no offense, dar din cate vad Mariciu e oarecum Buhnici style, are 180k urmatori, dar video-uri cu doar cateva mii de views, sunt si cateva cu 30k+ dar putine.

      (Citează)

    • cine crezi ca are chef sa se uite la videos in care smiorcaie un copil?
      am acasa, nu mai imi trebuie si la ceva care ar trebui sa fie relaxant sa aud aceasi placa.

        (Citează)

    • si cine are chef sa vada ce electrocasnice si-a mai luat o familie pe barter. sau ce excursii nu stiu unde saptamana de saptamana. erau la moda in 2018. imi place de el ca persoana, dar in rol de “influencer” wannabe nu prea.

        (Citează)

  4. Implementarea VAR in Romania o sa-i lase fara paine pe Craciunescu si Ioanitoaia :)
    Cum o sa mai faca televiziunile de sport ore de emisiuni despre faze controversate. Pe langa ca, la noi, fotbalul e la cel mai jos nivel posibil, asta e alta discutie.

      (Citează)

    • Nu este niciun risc ca sistemul VAR sa afecteze televiziunile de la noi. Oricum nu mai avem meciuri care sa justifice inchirierea Arenei Nationale, asa ca toate meciurile se desfasoara pe alte stadioane mai mici.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus