un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 iulie 2022

27 Jul 2022  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Trailer pentru The Winchesters, un prequel la Supernatural:

  6 comentarii

 1. Micron poate sa ma lase cu inovatiile lor. Sunt la a5lea ssd care imi crapa anul asta…

    (Citează)

 2. Vaileu ai schimbat formatul Radule, ce înghesuit se vede totul. Era mai bine înainte, cu bold și spațiu mai mare intre rânduri.

    (Citează)

 3. Ce mizerie ordinara prequel-ul la Supernatural , de iti vine sa te apuci de kumite, sa le muti falcile din loc imbecililor de regizori, numai “ciomageli” au in cerebelurile lor, tot mai mici, alcatuite din pop-corn…
  (o tempora “Six feet under”, “Sarah Connor Chronicles” sau minunatia anilor ’90 “Buffy the Vampire Slayer”, concepute din cel mai pur “aluat” profesionist…)

  Daca vreti un horror cool de actualitate , plin de umor, va recomand comedia “What We Do in the Shadows”, ajunsa la a 3-lea sezon.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus