un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 iunie 2022

7 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

    11 comentarii

  1. Apple lanseaza produse din astea inovatoare ce te ajuta sa te indatorezi cat mai mult. E drept ca pe langa realizarile tehnologice gen “avem 5 emoji noi” cu care se mandreau la lansarile de produs, asta e totusi complexa :)

    Ne asteapta vremuri grele dar lipsite de complexitate. Doar produse la nivel de public de TikTok.

      (Citează)

  2. La ala cu posta romana, daca nu citeam ultima propozitie: “Compania este controlată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.” aproape ca nu imi dadeam seama ca sunt pe ceva site de satira. De fapt mint, mi-am dat seama din tot articolul ca nu sunt pe site de jurnalism, din moment ce nici macar nu au zis unde au deschis.

      (Citează)

  3. Primul Ghișeu poștal digital a fost montat și pus în funcțiune în cadrul subunității situate în #București, pe Calea #Dorobanților, nr. 152, sector 1, în care funcționează Ghișeul Exterior #Urban nr. 2 – OP 63 București.

    Asta e starea presei din Romania, nu e in stare nici macar sa ia copy paste info dintr-un comunicat de presa.

    Daramite link: https://www.research.gov.ro/ro/articol/5678/minister-comunicare-lansarea-ghi-eului-po-tal-digital

      (Citează)

  4. xiaomi 12 ultra .. bump mare => nu o sa se miste, incline pe masa cind butonezi pe el

      (Citează)

    • In poza aia pare ca ai un bump patrat, apoi mai ai un bump rotund pana in margine. Daca versiunea finala va arata ca in randari, atunci tot se va misca pe masa.

        (Citează)

  5. Despre hack-ul Elrond ai citit? Cineva a gasit un bug si l-a exploatat, cu un impact de vreo 50 de milioane de euro. Can a fost descoperit, Elrond au oprit platforma de exchange si API-ul. Acum fac mentenanta si au spus ca vor sa porneasca sistemul in cursul zilei de azi, dar vor “arbitra” pretul de tranzactionare, lol. Descentralizare, right?

      (Citează)

    • Ce descentralizare? Nu vrea nimeni asa ceva, toti vor o anumita forma de reglementare atunci cand apar probleme si se pierd bani. Eventual daca se poate si o garantare a depozitelor din partea statului.

        (Citează)

    • Nu vrea nimeni reglementare, cu excepția statelor și a băncilor. Fix ăsta e avantajul, că nu există reglementare și nu îți poate controla nimeni „banii”. Dacă vrei reglementare ai euro sau dolari și conturi bancare, cu legile și procedurile aferente, crypto altceva înseamnă.

      Retorica cum că trebuie apărați oamenii care pierd bani e slabă, nu te obligă nimeni să te bagi în crypto, iar dacă te bagi ar fi bine să știi ce faci. Cât despre investiții și speculă, banii adevărați nu s-au făcut niciodată din chestii garantate.

        (Citează)

    • @dam167, ai dreptate. De exemplu in Romania la inceputul anilor ’90 s-au facut bani seriosi prin Caritas. Bine, nu a castigat toata lumea, dar asa se intampla cand risti.

        (Citează)

    • @Andrei G: Nu e același lucru, Caritas era o companie privată care trebuia să respecte o legislație. Acum avem informații și ar trebui să educăm lumea, nu să-i considerăm pe toți proști și să controleze statele orice.

      Nu văd totuși cum e obligat cineva să cumpere/folosească criptomonede. Iar legat de ăia care îți vând iluzii legate de îmbogățire, nu e nici prima și nici ultima metodă de prosteală.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus