un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 iunie 2022

21 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Pe lângă: Nicușor Dan are noi planuri pentru București, inclusiv semaforizare și mai inteligentă.

Pe lângă: loteria bonurilor fiscale a fost desființată.

Comparație foto Sony XPERIA 1 IV vs iPhone 13 Pro Max vs Samsung S22 Ultra:

    9 comentarii

  1. Quiz: poate fi plantat într-un smartfone, de către furnizorul de servicii un mesaj care să apară ca fiind “citit” și nu Necitit?
    Dau fundiță!

      (Citează)

  2. Asta cu semaforizarea inteligenta apare la fiecare 1-2 ani indiferent de ce vremelnic primar e la butoane. Ceva AI in domeniul asta, in București, ar ajuta foarte mult. Din pacate ND e muci. De fapt la ce sa te aștepți de la unu care trece bulevard cu 4 benzi cu copilul in brate vorbind la telefon (nu, nu pe trecere).

      (Citează)

    • Wau, ca orice roman, de altfel. Mai terminati cu pusul politicienilor pe piedestal. El e muci oricum ca primar, dar nu din cauza traversarii ilegale.

        (Citează)

  3. Putin a amenintat ca va prabusi Statia Spatiala Internationala peste o capitala europeana daca cererile nu ii sunt respectate.

    La ora asta a aproape de a deveni un personaj malefic din James Bond.

      (Citează)

    • Daca nu i se da…1 milion de dolari!!

        (Citează)

    • Ai o sursa pentru “peste o capitala europeana”? Ce am vazut eu sunt doar stiri din Februarie cand amenintau ca se retrag din program, dar nimic despre prabusit intentionat, si mai ales peste o capitala.

        (Citează)

    • Eh, nici chiar așa, dar se împute treaba cu Lituania. Aia e o chestie mai serioasă, sper să rămână la stadiul de amenințări sau atacuri economice, în cel mai rău caz.

      Oricum, mâine ar trebui să ajungă PzH2000 în Ucraina, sunt curios dacă sunt bune de ceva.

        (Citează)

  4. Si acu 2 ani, tot cu niste semafoare inteligente ne freca la ridiche dom nicusor.

      (Citează)

  5. Semaforizarea inteligentă e mișto, e și pe aici prin oraș și merge bine de tot. Nu prea vezi ambuteiaj, deși e un oraș plin de firme și încercuit practic de autostrăzi. Nu fac mai mult de 15 minute la oră de vârf până la oricare din ele. Singura chestie e că durează câteva secunde între momentul în care senzorul detectează mașina și schimbarea semaforului în verde, adică fix cât e necesar să se oprească motorul. Puțin enervant, dar deh.

    Bine, în București semaforizarea inteligentă e o metodă de a ocoli problema, că ai nevoie și de populație inteligentă. Și de câteva sute de mii de mașini în minus. Speranța mea e că generația nouă se va mai trezi puțin și va renunța la ideea asta că orașul trebuie să se alinieze mașinilor. Nu mă refer la Radu, el e deja pierdut.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus