un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 mai 2022

20 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Pe lângă: compozitorul Vangelis a murit de covid.

  8 comentarii

 1. Neflix face orice, numai filme bune nu aduce sau nu le deblocheaza si pentru zona noastra geografica aka Romaniaaaaaaaaaaaa.

    (Citează)

  • Zi unul foarte bun ce nu e si la noi (pe profil in engleza).
   De exemplu, azi au adus RRR (2022), 8.4/65K, #3 cel mai de succes la box-office film indian, si e si in RO (doar sub n-are)

     (Citează)

 2. Tehnologia românurilor e contra ungurilor:

  digisport.ro/fotbal/cupa-romaniei/fanii-lui-sepsi-s-au-intors-cu-spatele-la-intonarea-imnului-romaniei-la-finala-cupei-romaniei-ce-au-scandat-1695083

  -desigur, a fost doar o întâmplare cauzată de ungarofobi, care au speculat un moment emoțional.

    (Citează)

 3. Conform wikipedia:
  “Vangelis died on 17 May 2022, aged 79, at a hospital in Paris due to heart failure”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus