un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 17 mai 2022

17 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

 

  6 comentarii

 1. One Number nu merge cu Apple Watch, super :))

    (Citează)

 2. Meanwhile, in Iasi, Fan delivery are integrat in platforma un numar imens de…3 retailers: Auchan, Noriel si ceva vendor de home decor de care nu am mai auzit.

    (Citează)

 3. Super, sa vedem cum o rezolva si pe Delia, ca pe aia dinainte au prins-o bauta la volan si voia sa dea spaga politistului.

    (Citează)

 4. Big blana vodafone oneNumber asta:
  Abonamentul tău nu este compatibil

  Ne pare rău, abonamentul tău nu este compatibil cu opțiunea OneNumber. Te rugăm să ne contactezi la Relații Clienți pentru asistență.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus