un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 februarie 2022

21 Feb 2022  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Samsung S22 Ultra vs S22+ pe fotografie:

    17 comentarii

  1. Aceeași situație și cu pixel 6 și incarcarea rapida, se protejează bateria. Cei care oferă 65-120W, au de obicei 2 baterii iar fiecare se încarcă cu jumătate din puterea totala.

      (Citează)

  2. Asus Prime X570-P este o mediocritate de placa de baza, cu vrm slab si radiatoare minuscule. Se gasesc variante sensibil mai bune si mai ieftine pe chipset X570/570x, inclusiv la PCgarbage. Sursa pare decenta, platforma Focus de la Seasonic dar la fel, cine ar da atatia bani pe o Asus, cand ai direct the real deal de la Seasonic, mai ieftina. Iar carcasa, cand ai Corsair 4000D Airflow la 400lei, care este net superiora, de ce ai plati 600+lei pe acea Asus??

      (Citează)

    • Same here.La banii lor, Asus-urile acelea sunt overpriced. Mai ales la sursă, unde e stupid sa iei Asus când poți să iei Seasonic, într-adevăr.

        (Citează)

    • În general pentru garanția calității. Asus (și alții ca ei) își pun numele pe componente de calitate, așa că mergi la sigur. Unii n-au chef să se întrebe care dintre cele 500 de surse disponibile online de la 28 de branduri o fi bună. Iar dacă o iei la discount sau bundle, cu atât mai bine.

        (Citează)

    • the_real_blue

      21/02/2022 la 6:25 PM

      Eu la surse merg NUMAI pe Corsair ….parerea mea este ca atunci cand un producator ofera garantie 7 ani la produsul lor, inseamna ca l-au facut mai cu simt de raspundere…

        (Citează)

  3. Swagolas:
    Asus Prime X570-P este o mediocritate de placa de baza, cu vrm slab si radiatoare minuscule. Se gasesc variante sensibil mai bune si mai ieftine pe chipset X570/570x, inclusiv la PCgarbage. Sursa pare decenta, platforma Focus de la Seasonic dar la fel, cine ar da atatia bani pe o Asus, cand ai direct the real deal de la Seasonic, mai ieftina. Iar carcasa, cand ai Corsair 4000D Airflow la 400lei, care este net superiora, de ce ai plati 600+lei pe acea Asus??

    Da-mi si mie cateva exemple…ca sunt mai noob si eram in cautare de placa de baza.

      (Citează)

    • Eu am asus Prime X570-P în calculator și duduie. Merge fără probleme, e ușor de configurat. Este foarte bună pentru un sistem uzual. Dacă vrei overclocking, sunt alte game pentru asta.

        (Citează)

  4. cum adica snapchat este o aplicatie mai veche de trimis poze ???

      (Citează)

  5. radu: Da-mi si mie cateva exemple…ca sunt mai noob si eram in cautare de placa de baza.

    Fata seria Prime de la Asus ( si unele Asrock gen seria Pro4/Phantom gaming) , mai toate X570/570s-urile reprrzinta o alegere mai buna. La o prima vedere strict pe pcgarbage, ai MSI X570-A PRO/GIGABYTE X570S UD la sub 900lei sau ASRock X570S PG RIPTIDE/MSI MAG X570S TORPEDO MAX/MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI la 1000-1050lei. Cat despre surse, oricine are minime cunostinte in domeniu, stie ca cele mai calitative sunt cele Seasonic ( care isi imprumuta platforma si altora gen Asus, Riotoro).

      (Citează)

  6. Iti scriu de pe un Win 11 Pro venit preinstalat cu un laptop nou nout. N-are nevoie de cont de microsoft. Da, au incercat sa-mi bage pe gat, le-am dat ignore si gata – imi cereau pentru widgets, n-am nevoie de ele.

      (Citează)

    • ai o problema in a intelege timpurile verbelor

        (Citează)

    • costin:
      ai o problema in a intelege timpurile verbelor

      Asa se intampla cand la locul de munca esti nevoit sa folosesti in paralel cateva limbi, una din ele fiind si lb maghiara. Faci greseli pt ca lb maghiara e foarte diferita de cea romana. Am gresit, multumesc pt atentionare, tu probabil esti perfect in toate aspectele vietii. Acum culca-te linistit stiind ca ai zis nimic despre nimic ca sa nimic.

        (Citează)

    • Sunt convins că ai timpul viitor și în maghiară.

        (Citează)

    • @ Costin: ma simt flatat ca depui atat de mult efort in a-mi explica ceva. Cauta-ti o domnisoara cu care sa dezbati, s-ar putea sa te ajute mai mult.

        (Citează)

    • In loc sa recunoaștem când suntem fraieri, găsim scuze penibile și trecem la atac. Bravo. Ca un copil care zice “ba tu” când e făcut [insert random word]. Ăsta e nivelul. Pup.

        (Citează)

    • Costin:
      In loc sa recunoaștem când suntem fraieri, găsim scuze penibile și trecem la atac. Bravo. Ca un copil care zice “ba tu” când e făcut [insert random word]. Ăsta e nivelul. Pup.

      Cu ce ai contribuit la discutia initiala? Exact. Prin urmare, tot ce ai facut e sa-mi reprosezi ceva inafara subiectului, de parca ar fi treaba ta ca eu ma exprim ca o cizma. Da, eu ma exprim (uneori) prost. Tu esti doar prost, daca tot ai vrut sa auzi asta de la bun inceput.

        (Citează)

  7. Asu(ck)s sunt doar niste Gigabyte mai scumpe, si uneori mai proaste. E ca pomul laudat, nu te duci cu darul.

    Simpatic, sa muncesti pentru Apple si sa folosesti telefoane cu Android.

    Intereseaza pe cineva ce face Kanye West? In afara de faptul ca a fost insurat cu o Kardashian, nu are nici o realizare notabila.

    Am remarcat la produse compatibile cu diverse tipuri de incarcare rapida ca bateria ajunge foarte repede la 80~90% si pe urma ultimii 10% iau foarte mult. Probabil ca sa o protejeze.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus