un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Elden Ring a fost lansat astăzi și are review-uri excelente

25 Feb 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Elden Ring, un action RPG într-o lume dark fantasy foarte așteptat, a fost lansat astăzi oficial. Îl găsiți pe Steam, PlayStation Store, eMAG și Altex în diverse versiuni.

A luat scor de 10/10 pe Gamespot, Gamerant, Destructoid, GamesRadar și IGN. unde a primit rankingul de Masterpiece pe lângă scorul perfect. Scor 97 pe Metacritic. Nu vezi prea des astfel de note.

In the 87 hours that it took me to beat Elden Ring, I was put through an absolute wringer of emotion: Anger as I was beaten down by its toughest challenges, exhilaration when I finally overcame them, and a fair amount of sorrow for the mountains of exp I lost along the way to some of the toughest boss encounters FromSoftware has ever conceived. But more than anything else I was in near-constant awe – from the many absolutely jaw-dropping vistas, the sheer scope of an absolutely enormous world, the frequently harrowing enemies, and the way in which Elden Ring nearly always rewarded my curiosity with either an interesting encounter, a valuable reward, or something even greater.

In a genre that has become wrought with bloated and over-designed games, Elden Ring is defiantly contrarian in almost every way. Its commitment to design by subtraction and to placing the responsibility of charting a path through its world entirely on the player makes it stand head and shoulders above other open-world titles. Elden Ring takes the shards of what came before and forges them into something that will go down in history as one of the all-time greats: a triumph in design and creativity, and an open-world game that distinguishes itself for what it doesn’t do as much as what it does.

as an experience, it’s one of the most wondrous and open-ended games I’ve played in years. It has so much to say from a design perspective that people will be talking about its choices for years on end, and playing it for longer.

Din astea.

Jucătorul intră în această lume distrusă de un cataclism și trebuie să refacă inelul… suprem… pentru a o salva. Dar are mulți dușmani în cale, multe questuri, mulți boși, multe puncte de experiență de câștigat. Clipul de mai jos descrie mai bine totul.

    11 comentarii

  1. It’s a great “one of those” se pare. Cu alte cuvine, daca nu te-a prins gameplay-ul din seria Dark Souls, e cam greu ca asta sa iti schimbe parerea.

      (Citează)

  2. Great reviews 10/10, goty dar când te uiți pe Steam e cu mixed reviews…60%. Toate review-urile astea înainte de lansare sunt o mare prostie but I digress.
    Pe PC are probleme mari de performanță așa că nu vă grăbiți să-l cumpărați până nu vedeți că au rezolvat problemele. Nici pe Xbox și PS5 nu rulează prea bine dar măcar e jucabil. Din ce am văzut până acum doar cu un PS5 rulând versiunea de PS4 rulează perfect….

      (Citează)

  3. Mixed reviews pe Steam nu prea înseamnă “review-uri excelente”. Vroiam sa îl iau, după ce am văzut pe Steam m-am răzgândit. Dar nah.

      (Citează)

    • Uită-te la review-uri de la oameni care se pricep și joacă tot ce apare și pot face o comparație bună, nu de la oameni frustrați pe tot felul de motive de multe ori inexistente. Review-urile din Steam sunt de cele mai multe ori de la copii supărați că lucrurile nu merg cum se așteptau ei sau “are anti-cheat” sau din astea.

      Am cumpărat jocul, e bine făcut, este foarte dificil, nu prea îți spune bine povestea, dar în același timp te lasă să faci de capul tău ce vrei pe acolo și asta îl face să pară foarte realist, că o poveste reală nu vine cu waypoints și indicatoare pe hartă. Am jucat 13 ore până acum și abia aștept să-l redeschid.

        (Citează)

  4. MI-am luat teapa cu Ghost of Thusida, care a fost o mare plictiseala, practic un copy paste infinit . Mai asteptam review-uri seriosase si nu platite de marketing

      (Citează)

    • Review-urile sunt serioase pentru ca oamenii care le fac inteleg genul jocului. Jocurile de tip souls sunt axate pe explorare si combat, nu ai o poveste care sa te duca dintr-o parte in alta.

      Jocul e ce trebuie din punct de vedere al gameplay-ului, review-urile alea proaste de pe steam sunt datorita performantei. Probabil o sa-l rezolve rapid prin update-uri.

        (Citează)

  5. Nu instalati. Tocmai l-am incercat si merge execrabil. Am placa 2060 si se misca pe la vreo 5…10 FPS..pe low. Mai asteptati sa apara un update.

      (Citează)

  6. Chiar ma întrebam ce se joaca Radu de câteva zile. Din culise – 10 min a durat sa “coafeze” personajul 😅 e super funny cât de indepth sunt setările alea.

      (Citează)

  7. l-am luat si eu dupa review-ul asta. Am un xbox series s si se misca bine (ma joc putin si n-am avut niciodata calculatoare de gaming ff bune ca sa am pretentii de framerate sau detalii super bune). Mi se pare ff greu. Si interfetele destul de neintuitive
    Dar o sa mai joc si nu-mi pare ff rau de aia 300 de lei.

      (Citează)

  8. Kaspian:
    Nu instalati. Tocmai l-am incercat si merge execrabil. Am placa 2060 si se misca pe la vreo 5…10 FPS..pe low. Mai asteptati sa apara un update.

    cred ca problema e la sistemul tau
    jocul ruleaza perfect si pe o rasnita cu gtx 960

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus