un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Șincai se va deschide un magazin Cora Urban

23 Feb 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

7 comentarii

Nu știam că lanțul Cora de hipermarketuri pregătește și o serie de magazine mici, de proximitate, dar uite că face asta. La Șincai, pe lângă shaormărie, a apărut acel Cora Urban care se va deschide în curând.

 

Ideea este bună, pe acea parte de stradă nu sunt magazine, e un Mega Image tocmai la Budapesta. Și magazinele mici de proximitate sunt bune, dovadă că Profi, Mega, Penny, Carrefour Market și alții au sute și chiar mii de magazine. Mă întreb însă dacă nu cumva Cora a ajuns prea târziu la această petrecere. N-am mai citit de mult știri despre Cora, dar aveam impresia că nu le merge strălucit în România, că nu s-au extins ca ceilalți jucători și că vor un exit.

    7 comentarii

  1. Exista Cora Urban pe Mihalache de ceva timp…
    Eu insa nu-mi fac cumparaturile de la ei niciodata, Cora sunt un soi de Carrefour cu preturi de Mega.

      (Citează)

    • Poate fi surprinzator pentru unii, dar in ultima perioada preturile de la Mega Image sunt foarte similare cu cele de la Carrefour (daca facem comparatia pe aceleasi branduri de produse).
      Si desigur, asta este valabila pentru magazinele mari, nu cele Shop&Go, unde preturile sunt si cu 10% mai mari.

        (Citează)

  2. Cora conteaza doar pentru aprovizionare, pentru cei care se duc cu masina in weekend si isi cumpara mancare pentru una-doua saptamani. Asta exclude din start oamenii care n-au masina, oamenii care nu vor sa mearga la marginea Bucurestiului (unde sunt amplasate magazinele lor), clientii care cumpara putin si des. Au inteles si ei ca e o paine buna de mancat cu magazinele de proximitate, ca si Auchan, Carrefour. Astea mari vor avea din ce in ce mai putini clienti, lumea nu mai este dispusa sa mearga intr-un hypermakert ca sa faca economie de 30 de lei la cumparaturi de 500 de lei. De aspectul asta se ocupa oricum Lidl, care o tine numai in discounturi.

      (Citează)

  3. Cora mi se pare ca este unul dintre cele mai insalubre magazine in care poti intra. Am mancat o data de la raionul lor cu mancare gatita pui shanghai facut din bucati de carne fiarta in prealabil in ciorba.

      (Citează)

  4. E si pe Mihai bravu, am intrat de curiozitate, e bine aranjat, mai mare decât un shop & go. E folositor pentru cei care comandă prin glovo sau alții chestii mici ca le e lene sa meargă până la magazin

      (Citează)

  5. Cora are magazin in Piata Sudului chiar la iesirea din metrou. Nu cunosc multe hipermarketuri cu acces direct la metrou. Am vazut multi oameni care luau cumparaturile si se duceau catre metrou.

    Kopa_Kopan:
    Cora conteaza doar pentru aprovizionare, pentru cei care se duc cu masina in weekend si isi cumpara mancare pentru una-doua saptamani. Asta exclude din start oamenii care n-au masina, oamenii care nu vor sa mearga la marginea Bucurestiului (unde sunt amplasate magazinele lor), clientii care cumpara putin si des. Au inteles si ei ca e o paine buna de mancat cu magazinele de proximitate, ca si Auchan, Carrefour. Astea mari vor avea din ce in ce mai putini clienti, lumea nu mai este dispusa sa mearga intr-un hypermakert ca sa faca economie de 30 de lei la cumparaturi de 500 de lei. De aspectul asta se ocupa oricum Lidl, care o tine numai in discounturi.

      (Citează)

  6. thundermar: Cora are magazin in Piata Sudului chiar la iesirea din metrou.

    Distanța de la intrarea în Cora Piața Sudului și stația de metrou Piața Sudului e măricică, totuși. Carrefour Unirea nu e, din această perspectivă, mult diferită, și mai sunt hypermarketuri aproape de metrou.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus