un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 ianuarie 2022

5 Jan 2022  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Ieri s-a trecut de 2 milioane de cazuri noi de covid în lume. SUA a raportat aproape 600.000, Franța și UK peste 200.000, Italia 170.000.

  7 comentarii

 1. Tarom are sa-mi dea bani pe un bilet cumparat in 2019, futu-i in suflet. “N-avem.” ca-n Moromete.

    (Citează)

  • Cand se vorbeste despre Tarom ar trebui ca formularea sa fie “familia Tarom”, la cate neamuri sunt acolo.

     (Citează)

 2. Review-ul pentru S21 FE cand vine? Ma tenteaza telefonul dar nu sunt 💯 hotarata.

    (Citează)

  • În curând. Este un S21 mai mare, că are 6,4 inci. Singurul aspect negativ este senzorul de amprentă, care-i optic și un pic mai lent. în rest este un telefon foarte bun.
   Nu-i înțeleg rostul acum, peste câteva zile sau săptămâni apare S22. S21 FE trebuia să fie mult mai ieftin, așa este doar un S21 mai mare sau un S21+ mai mic. Dacă le găsești pe acestea două la preț mai bun, ia-le pe acelea.

     (Citează)

  • Rostul lui S21 FE este sa fie cumparat de cei care nu vor Exynos. Dupa doua S-uri cu Exynos (S7 si S10e) care stateau cam prost la baterie, in timp ce variantele cu Snapdragon erau laudate ca tine destul bateria, nu mai iau cu Exynos, mai bine ma uit la seria A, daca e nevoie.

   S20 FE 5G pe care il am e la ani lumina ca baterie fata de alte telefoane, n-as da un purcoi de bani pe o gama noua tot cu Exynos-uri, care oricat se chinuie Samsung sa le imbunatateasca, nu sunt ca si cele de la Qualcomm.

   Daca pretul de pornire era mai mic cu 150$, sa zicem chiar 100$, care se traduce in 100E + TVA + marja la noi, poate era mai bine, daca la S22 e doar Exynos.

     (Citează)

 3. Am asteptat sa imi cumpar S21 FE, dar am asteptat degeaba. Pretul este absolut nesimtit! E timpul sa ma reorientez spre alt brand, unde nu platesti 20-30% din pret pt brand. Total dezamagit de Samsung.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus