un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La mulți ani! Să aveți un an nou extraordinar!

1 Jan 2022  ·

GÂNDURI  ·

27 comentarii

Ce an! 2021 a fost acțiune de la cap la coadă. N-am simțit vreun moment mort, n-am simțit vreo perioadă în care timpul să treacă fără ceva notabil. A fost remarcabil din multe puncte de vedere, în ciuda limitărilor, cu multe experiențe noi și schimbări majore în viața noastră.

Mulțumesc că ne-ați fost alături și în acest an! Am zis mereu că, în lumea de astăzi cu atât de multe posibilități, în lumea în care parcă uneori ne-am dori ca ziua să aibă 30 de ore pentru a avea timp de tot ceea ce putem face, să-ți dai din timpul tău pentru a citi ce mai zice un om pe care cel mai probabil nu l-ai cunoscut niciodată este ceva remarcabil, practic un cadou.

Să aveți un an nou fericit, să vă iasă toate planurile, să fiți sănătoși și plini de chef de viață! Să fie 2022 cel mai bun an de până acum!

  27 comentarii

 1. La mulți ani Radu!
  Te urmăresc de vreo 5 ani!
  Toate bune!

    (Citează)

 2. La mulți ani! 2022 va fi și mai rău, din toate punctele de vedere: inflația, Omicronul, criza politică și sanitară etc. Vom ieși ferfenițiți din 2022.

    (Citează)

 3. La multi ani!

    (Citează)

 4. La multi ani, Radone, tie si familiei tale minunate! Multumesc pt toata munca, dintre blogurile in limbra romana, blogul tau e favoritul meu de departe.

    (Citează)

 5. La multi ani, Radu!
  Te citesc cu placere zi de zi, iti multumim ca ne descretesti fruntile cu content interesant :)

    (Citează)

 6. La mulți ani !
  Și mult succes in meseria nouă de tătic.. va trece timpul altfel..

    (Citează)

 7. La multi ani, Radu, Matilda, Alice si cei 2 blanosi! 🎊🎉🌟

    (Citează)

 8. La mulți ani cu bucurii! Numai bine!

    (Citează)

 9. La mulți ani!

    (Citează)

 10. La mulți ani!

    (Citează)

 11. Mulțumim, la fel :)

  La mulți ani!

    (Citează)

 12. La mulți ani !!!
  Sunt fixist de felul meu, dar nu reușesc să poziționez momentul de când te citesc. Te urmăresc de mult timp, chiar înainte să îl urmăresc pe Vasilescu, te-am urmărit chiar și pe stradă (cămașa verde)🤪. Pe vremea când aveai altă mașină, un prieten mi-a făcut chiar și cunoștință cu tine. Ne-am prezentat simplu toți trei și am râs: Radu, Radu, Radu 🤣🤣🤣

    (Citează)

 13. La mulți ani, să fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare clipă alături de copil !

    (Citează)

 14. La mulți ani! Va urez să fiți sănătoși, mai ales prințesa, să continui la fel sau mai bine ca acum, sunt fan rubrica zilei “Știri despre tehnologie” și nu numai.

    (Citează)

 15. An nou fericit!

    (Citează)

 16. Multumesc, sa ai un an nou util!
  Apreciez (dublu semantic) ca zilnic (probabil ca-n concedii mai sar cate-o zi) ma informez de aici. Si asta de multi ani.

    (Citează)

 17. La mulți ani pentru singurul blogger pe care îl mai citesc! Și familiei, desigur!

    (Citează)

 18. La mulți ani! Să aveți un an nou fericit și voi!

    (Citează)

 19. Să fie bine și anul acesta! La mulți ani și mulțumesc pentru postările zilnice!

    (Citează)

 20. An nou fericit!!

    (Citează)

 21. La multi ani fericiti si un car de noroc pentru bebelul vostru, oameni faini !

    (Citează)

 22. La multi ani!

    (Citează)

 23. La mulți ani Radu!!! Ești singurul pe care il astept pe mail zi de zi 😁🤗

    (Citează)

 24. La multi ani si numai bine !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus