un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 23 ianuarie 2022

23 Jan 2022  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Primarul din Mogoșoaia a demonstrat că două treimi din 15 înseamnă 9,99. Acolo se zice că încearcă Alina Gorghiu să dea un tun imobiliar sau ceva așa, ca să nu fie singura blondă care face milioane (și apoi, Costa Rica!).

Un iaht a trecut la câțiva centimetru pe sub poduri și ecluze. Nu înțeleg exact de ce l-au mutat prin astfel de canale. Bănuiesc că șantierul naval are ieșire la mare, nu? Sau se bagă doar la proiecte pe care le calculează la centimetru?

Cum a evoluat retailul alimentar în 2021. Riveting, știu. Interesant că Lidl este lider de piață cu 314 magazine, deși Profi are peste 1.500, iar Mega vreo 900 de magazine.

Megan Fox are un inel de logodnă cu țepi. O înțeapă dacă încearcă să-l dea jos. De asemenea, a costat 1,8 milioane de dolari. Plus: poze bizare cu ea și Machine Gun Kelly.

Fotografii de la erupția și tsunami-ul din Tonga. Unda de șoc a călătorit în jurul lumii, fiind înregistrată de barometre și din Marea Britanie, pe partea opusă a globului. Doi oameni s-au înecat pe plajele din Peru de la valuri anormal de mari.

O vilă extraordinar de spectaculoasă. O țin minte din The Big Lebowski:

20 de răspunsuri prin care să refuzi noi proiecte sau mai multă muncă.

A murit Meat Loaf. 74 de ani. A fost unul dintre marii cântăreți ai anilor 70-90 și una dintre cele mai impresionante voci masculine, iată aici un playlist cu Best of. I’d Lie For You, Paradise by the Dashboard Light, Dead Ringer for Girls, I’d Do Anything for Love… multe melodii bune acolo. Zvonurile spun că a murit de covid.

Despre parenting în vremuri de pandemie. “Parents were defeated long before Omicron. Now we’ve reached a stage of the pandemic where finding the right words to describe our lot is simply an exercise in absurdity. We are broken. We have nothing left in us but screams of anger and pain.”

Trei studii noi arată că boosterul oferă protecție bună împotriva formei grave de covid. În caz că mai era nevoia de încă niște studii care să zică același lucru. Spania va cere booster shot la intrarea în țară începând cu 1 februarie.

Alt studiu găsește o legătură directă între consumul de alcool și cancer. Bine, aș spune că restul bolilor pe care le poate cauza consumul puternic de alcool generează mult mai rapid probleme.

Clipul despre activitatea muncitorilor de la RADET care repară avariile la conducte:

Djokovic are 80% dintre acțiunile unei companii daneze care caută un tratament de covid. So funny.

Noul primar al New York-ului își va converti primele trei salarii în bitcoin.

Emirates a făcut o reclamă bună cu o stewardeză în vârful Burj Kalifa. Tot Emirates are și oameni care verifică greutatea însoțitorilor de zbor și le scade salariul dacă se îngrașă.

    14 comentarii

  1. Compania in care a investit Djokovic nu o sa gaseasca niciodata tratament pentru nimic pentru ca e totul bazat pe pseudostiinta. Ceva asemanator cu homeopatia asa cum zic si cei de la The Guardian.

    Practic Djokovici sustine pseudostiinta si sarlatanii, ceea ce explica perfect comportamentul lui.

    Cam toate personalitatile care se declara public anti-vaccin au in realitate un interes financiar pentru pozitia lor.

      (Citează)

  2. 1. Megan Fox incepe sa imbatraneasca. Si ca orice diva care imbatraneste, se dezbraca tot mai mult.
    2. Clipul ptr I’d Do Anything for Love a fost miez cand a aparut la inceputul anilor 90. In special ptr noi, proaspat iesiti din comunism. Si gagica din clip, bunaciune, incingea mintile pustanilor din anii aia. In rest un mare artist nenea Meat Loaf.
    3. Primaru lu niuiorc banuiesc ca a luat o carca de bani ptr a face reclama la bitcoin.

      (Citează)

    • Dap, l-a platit CEO bitcoin personal.

        (Citează)

    • @Boris, nu trebuie sa-l plateasca CEO-ul Bitcoin. Este suficient sa-l plateasca CEO-ul Coinbase, plateforma pe care a anuntat public ca o va folosi pentru a converti salariul.

        (Citează)

  3. S21FE +Buds 2..3090 lei…la.. mag
    Ce telefon o mai fi cu 888 la 2600 lei?

      (Citează)

    • Cred că greșești, este peste 3500 de lei, au schimbat prețurile, de dimineață erau mai ieftine unele culori.

        (Citează)

    • Motorola G200 sau Realme GT par sa fie best buy pt 888. GT-ul ala cu 12GB RAM si 256 ROM e chiar foarte ok pentru cei 2300lei cat e acum la eMAG

        (Citează)

  4. theSame:
    S21FE +Buds 2..3090 lei…la.. mag
    Ce telefon o mai fi cu 888 la 2600 lei?

    Daca vrei strict cu 888 vezi Realme.

      (Citează)

  5. nwradu: Nu înțeleg exact de ce l-au mutat prin astfel de canale. Bănuiesc că șantierul naval are ieșire la mare, nu?

    Aia e ieșirea la mare. Scrie in articol… Câteodată pare că te uiți doar la poze înainte să pui link către știre.

      (Citează)

  6. “From February 1, 2022, in order to travel to Spain with a vaccination certificate, the certificate must have been issued by the competent authorities of the country of origin at least 14 days after the date of administration of the last dose of the full course of vaccination, as long as the final dose of that course of vaccination was no more than 270 days ago,” the statement of Spain’s official travel website, Safe Spain, reads.

    Boosterul pare sa fie necesar doar daca au trecut 9 luni de cand ai primit doza 2, nu obligatoriu.

      (Citează)

  7. Geniala reclama Emirates.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus