un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Faceți-vă cadou niște jocuri de PlayStation cu ofertele de final de an

21 Dec 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Spider-Man pentru PS4 costă 95 de lei în reducerile PlayStation de End of Year Deals. Cred că este cel mai mic preț de până acum.

Eu i-am făcut “cadou” Matildei de Black Friday un controller de PS5, varianta movgenta (Cosmic Red îi spune oficial, dar eu cred că știu culorile mai bine decât cei ce le-au făcut), iar acum câteva zile i-am făcut “cadou” și jocul It Takes Two. Este drăguț, se joacă doar în doi, este un soi de feel-good adventure cu doi oameni, soț și soție, care sunt miniaturizați și trec prin diverse aventuri pentru a reveni la viața lor normală. Asta îi apropie ca cuplu pentru că jocul este gândit în așa fel încât trebuie sincronizare între cei doi pentru a rezolva diverse puzzle-uri. Se ceartă cam mult în joc, dar până la urmă este distractiv.

Tot împreună am jucat și Overcooked, pe care-l am pentru că a fost inclus cândva în jocurile ce le primești gratuit lunar prin abonamentul PS Plus. Ne-am distrat bine. Jocul este cu doi bucătari ce trebuie să colaboreze pentru a realiza diverse preparate, așa că eu tăiat roșiile și le puneam pe blat, ea le lua de acolo și le punea în burger, eu aduceam apoi carnea, ea lua farfuria și o livra șamd.

Partea mișto a fost când, în aceeași zi, ne-am găsit amândoi în bucătăria noastră reală și am zâmbit când am început să preparăm mâncare. De obicei Matildei nu-i place să gătească alături de mine, i se pare că nu avem loc amândoi, că ne călcăm pe bătături sau diferă considerentele artistice ale felului preparat, dar acum ne-am organizat ca în Overcooked. Eu am stat la cele două tigăi la care lucram și aveam grijă de ele, iar ea tăia legume și mi le dădea pe măsură ce aveam nevoie de ele. Ne-am amuzat că părea că procedăm ca în joc.

Anyway, sunt reduceri End of Year Deals pe PlayStation, dacă vreți să vă faceți vouă sau altcuiva un cadou. Cred că cel mai bun este un abonament PS Plus: lunar primiți gratuit niște jocuri pe care le puteți accesa pe perioada cât sunteți abonați, iar PS Plus permite în plus (hăhăhă!) joacă în multiplayer online, un alt bonus mare și foarte necesar în multe jocuri care sunt gândite pentru asta, gen Battlefield.

Alte oferte:

  • Spider-Man costă 95 de lei, după cum spuneam.
  • God of War este 45 de lei. Dacă știți vreun copil care nu are acel joc, îl puteți face fericit cu puțini bani. God of War este unul dintre cele mai bine făcute jocuri din istorie.
  • Planet Coaster de PS4 și PS5 este 95 de lei.
  • Doom este 24 de lei. Ore întregi de entertainment foarte bun pentru 24 de lei!
  • Godfall Digital Deluxe este 145 lei pentru PS4 și PS5. Un looter-slashed melee-action RPG, iar pachetul include jocul și expansion-ul Fire & Darkness.

Acestea sunt mai vechi, dar bune, clasice cum s-ar zice. Dacă vreți jocuri de ultimă oră de dat cadou cuiva cu PlayStation sau pentru voi, atunci uitați-vă la Guardians of the Galaxy (PS4 & PS5), care este foarte apreciat în review-uri, Deathloop (PS5), Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5), care-i foarte plăcut vizual, stil Pixar, și încântător și distractiv, Demon’s Souls (PS5), Final Fantasy 7 Remake (PS4, dar este pe acolo și versiune de PS5), care-i unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, cu personaje emblematice, Tales of Arise (PS4 și PS5), care a câștigat best role-playing recent la Game Awards, Ghost of Tsushima: Director’s Cut (PS4 și PS5). GoT a fost poate cel mai bun joc de anul trecut, iar Director’s Edition, lansat în acest an, include și un expansion și alte mici completări.

În opinia mea, acestea de mai sus sunt ce-a avut mai bun PlayStation de oferit în 2021. Toate vă vor oferi zeci de ore de entertainment de cea mai bună calitate, elementul cel mai important din ecuație, până la urmă.

BTW, un controller suplimentar (ăla mov!) poate fi un cadou frumos pentru nevastă sau prietenă*. Chiar dacă nu rostiți aceste cuvinte, un controller cadou de Crăciun îi transmite oricum că vreți să o implicați în joaca voastră, că acea consolă nu este doar pentru voi, ci pentru amândoi, îi spune că vreți să petreceți mai mult timp împreună și să o conduceți în povești frumoase și lumi frumos create.

*Posibil să prefere totuși un parfum.

    2 comentarii

  1. Romantic 2.0 :)

      (Citează)

  2. It Takes Two nu e tocmai dragut. E despre doi oameni care trec printr-un proces de divort, si despre cum resimte copilul lor acest lucru.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus