un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 noiembrie 2021

17 Nov 2021  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Trailer oficial pentru Spiderman No Way Home:

  5 comentarii

 1. In plus:

  Facebook cenzureaza toate stirile legate de procesul lui Kyle Rittenhouse. De fapt, au sters absolut orice legat de persoana lui. Daca cauti numele lui pe facebook, vei primi zero, nada nimic.

  Stanga extrema a partidului democrat gaseste procesul lui ca fiind incomod.

  Asta dovedeste ca retelele sociale pot da stiri ca sa faca vizualizari, sigur, dar sunt dispuse sa faca cenzura politica.

    (Citează)

 2. Cine-s aia “Homebank”?

    (Citează)

 3. De ce să iau o tabletă Huawei, fără Google, la preț de Apple Ipad 8 (2020)?!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus