un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Netflix are un site nou pentru topul filmelor și serialelor vizualizate în platformă

17 Nov 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

14 comentarii

Netflix a lansat un website nou pentru a prezenta topul filmelor și serialelor din platforma sa. Intrați pe top10.netflix.com

Au acolo topul global și topul pentru fiecare țară în parte. În România, de exemplu, deja încep să intre în top filmele de Crăciun, pasiunea secretă a Matildei.

Iar la seriale Squid Game este de 9 săptămâni în top, chiar dacă acum pe locul 3.

Poți vedea și la ce se uită oamenii din alte țări. Poate fi o metodă bună de a descoperi filme sau seriale de văzut pe Netflix.

 

    14 comentarii

  1. Nu ar fi fost util ca filmele astea din top sa fie si cu link? Ca sa te poti duce direct sa le vizionezi daca esti interesat? Asa trebui sa tii minte filmul/serialul si sa te duci sa il cauti tu manual in aplicatia Netflix.

      (Citează)

    • Linkul către filme e doar în caruselul de deasupra lor, din păcate.

        (Citează)

    • iti dai seama ca a venit aitsitul cu ceva problema de performanta sa puna si linkuri. Au mai invartit si rahatii aia de PM 7 ppturi pe tema asta, si au decis ca V1 merge asa.

        (Citează)

    • Jos poti descarca listele in format excel sau CSV!!!!… ce iti poti dori mai mult de atat?

        (Citează)

  2. Ce porcarie de site. Si un elev de-a 9a facea ceva mai ok. Peste 10 ani vor veni si cu recenzii, ceva revolutionar. Sau poate chiar note, wau, tremur doar cand ma gandesc.

      (Citează)

  3. Chiar, cat de bou sa fii sa faci asemenea site si sa nu inceapa preview la filmul de top si nici sa nu ai link sa te duca in cont sau abonare?!

      (Citează)

    • L-or fi pus pe juniorul din internship sa se joace cu ceva si a iesit asta

        (Citează)

    • Sunt sigur ca asa ceva se da la interni.

      Plm, toti expertii de pe aici care cred ca programatorul inventeaza task, face si design si lanseaza cum crede el, mai ales la firme gen Netflix.

        (Citează)

  4. Linkul direct catre Romania e chiar funny. Cineva nu a stiut sa scrie corect “romania”.

    https://top10.netflix.com/romainia.html

      (Citează)

  5. Vă dați seama, niște prăpădiți amatori toți ITștii de la Netflix. Să dea domnle site-ul specialiștilor români, să le arate cum se face o treabă bună! 😆

      (Citează)

  6. Rau ca e, bine daca era altfel.
    Pfff… ce oameni sclipitori pe aici

    Multumesc Radu, interesant site-ul

      (Citează)

  7. Răbdare, IT-iști Netflix au citit ce ați spus și vor rezolva. De ce? Pentru că noi românii suntem miezul și știm cel mai bine ce trebuie făcut! Se vede unde suntem, trebuie să ne copieze!

      (Citează)

    • Daca ne spunem parerea ca este un site cel mult mediocru, nu inseamna ca noi romanii suntem miezul. Si nici ca ne-am descurca mai bine. Inseamna doar ca de la o companie cu o valoare de piata de aproape 300 de miliarde de dolari, ai avea pretentii mai mari.

        (Citează)

  8. https://flixpatrol.com pentru top 10-ul zilnic, “more data”, plus alti provideri

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus