un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Black Friday Devreme la PC Garage: cele mai bune oferte

1 Nov 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

PC Garage are alt obicei de BF: lansează Black Friday Devreme pe la început de noiembrie. Pe 12 noiembrie, la ora 0 noapte, vor avea un Black Friday punctual, axat mult mai mult pe componente și accesorii de gaming.

Anul acesta au și o categorie nouă: Super Bundle. Sunt pachete de componente, de exemplu placă video plus placă de bază plus SSD plus sursă la un preț mai bun. Un exemplu este acesta care include un RTX 3060, un procesor Ryzen 5, placă de bază Gigabyte B550, SSD PCI-Express și sursă cu 15% reducere față de prețul luat separat.

În restul site-ului am văzut mai multe oferte bune, iată câteva. PC Garage pune reducerile raportat la cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, apropo:

 

    10 comentarii

  1. Super reduceri….

    Încălzitor Xiaomi Mi Smart Space Heater a fost 299 de lei

    Motorola Edge 20 1599 la Altex

    Nu am luat la verificat toata lista doar ce mi a sarit in ochi.

      (Citează)

  2. Hai mai Radule daca astea sunt reduceri…..Încălzitor Xiaomi Mi Smart Space Heater l-am luat cu ~280 lei acum 2 saptamani de pe un alt site.

    Nu inteleg de ce promovezi mizeriile astea. Mai sunt si alte magazine, nu doar cele 2-3 care apar pe aici.

      (Citează)

  3. Înțeleg conceptul de promoție înainte de bf dar as fi preferat cum a fost anii trecuți, cu garanție pt preț mai mic de bf.
    Sunt curios, e cineva care cumpără acum componente până la eMag bf?

      (Citează)

  4. Ala este pretul de lansare pentru Motorola Edge 20, a fost cu mare tam tam anuntat si pe instagram si mail de la Altex parca.

      (Citează)

  5. Este redusă și această tastatură wireless reușită ( https://www.pcgarage.ro/kit-tastatura-plus-mouse/dell/km7120w-titan-grey/ ) care permite comutarea între mai mulți receptori pe bluetooth ( are și receiver wireless ).
    E utilă pt. cei care folosesc mai mult de un PC pe birou sau pt. cazurile în care poate ai ceva de tastat pe SmartTV și nu mai vrei un dispozitiv în plus doar pt. atâta lucru.

    Eu am cumpărat-o la 270 de lei acum o lună și m-a încântat.

      (Citează)

  6. O sa murim sufocati de atata blecfraidei.

      (Citează)

  7. Poate m-a obisnuit emag prost cu livrarea in maxim 24 de ore, dar am o comanda data vineri la 11 dimineata la pcgarage care nici macar nu a fost ridicata de sameday pana in acest moment. Toate produsele in stoc, comanda fara operator, niste maruntisuri care nu depasesc 1 kg adunate, deci nu ceva extraordinar sau greu de livrat. Am mai si platit 12 lei pentru serviciul atat de prompt.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus