un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 7 noiembrie 2021

7 Nov 2021  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

O fetiță de 9 ani a fost vândută pentru a fi soția unui bărbat de 55 de ani. Aceeași familie o vânduse deja pe sora ei, 12 ani, cu câteva luni în urmă. Este singura lor posibilitate de a supraviețui, deși nu cred că asta poate fi o scuză, că doar știu și ei de ce un bărbat de 55 de ani cumpără o fată de 9 ani. Cum am mai spus, trăim într-o țară bună față de altele.

Cum își imaginau cei din 1930 că va arăta Bucureștiul în anul 2000. Cam ca acum, dar cu mai multe clădiri Art Deco stil New York.

Gary Kasparov este foarte bun și la Hearthstone. Nu mă mir.

O angajată IKEA Băneasa a fost mușcată de un scorpion găsit într-o cutie de banane. Vă dați seama dacă venea ANPC-ul și acolo, câte găsea?

Apropo de animale și mușcături, nu lăsați o cobră veninoasă să vă muște de penis. Cineva a pățit asta și tratamentul a fost lung și problematic.

Un expert în cafea reacționează la reclama cu Brad Pitt/Delonghi. Reclama este foarte slabă. E mișto canalul lui Hoffmann, apropo, știe toată partea de chimie a cafelei și ce procese au loc în prepararea ei.

Un cuplu căsătorit de 66 de ani a fost reunit după 100 de zile de spitalizare cu covid. Și fotografia cu ei doi este foarte drăguță.

Un cuplu s-a căsătorit într-un Taco Bell cu priveliște frumoasă. Cât o fi fost darul?

5 milioane de decese de covid în 2 ani. Jumătate dintre ele în SUA, UE, UK și Brazilia.

Kim Kardashian a ieșit cu Pete Davidson. Tipul ăla are un secret la femei, că înainte de asta a fost combinat o vreme lungă și cu Ariana Grande.

Începe perioada pastilelor anti-covid. Din alea pe bune, nu medicamente pentru cai.  Pfizer și Merck au pastile pe piață.

Ceasuri la vedete, ediția de noiembrie.

20 de cuvinte noi adăugate în dicționar în acest an. În sfârșit intră și dad bod.

Filme cu sfârșit alternativ. Nu știam că și Terminator 2 a avut un final mai fericit filmat, dar nedifuzat.

O femeie din Lanurile, jud Brăila, și-a ucis și tranșat soțul. Și apoi a trecut un test poligraf despre asta.

Mayo Clinic a scos pe piața un test de sânge care detectează aproape 50 de tipuri de cancer. Ce înseamnă cercetarea asta… Cred că vin bani găleată din astfel de teste.

Starbucks lansează băutură de sărbători: sugar cookie almond milk latte!

Cartofi cu parmezan și coajă de lămâie. O să încerc și eu. Oricum făceam acea rețetă de cartofi la cuptor, dar nu cu parmezan și coajă de lămâie. Pui cremos cu harissa.

Formula 1 în Mexic, la ora 21.

Magazine unde a pornit deja Black Friday, dacă vreți să căutați prin oferte. Brace for next week, apropo!

    20 comentarii

  1. In America nu se da dar, poate doar niste cadouri. Deci pentru proaspetii casatoriti a fost o cheltuiala mai mica.

      (Citează)

  2. Nu inteleg de ce te miri, Julieta lui Shakespeare avea 13 ani si era considerata buna de maritis deja. Si la ce se intampla in scoala generala si pe Tik Tok…

    Ia vezi cum e pe la tigani inainte sa spui ca “trăim într-o țară bună față de altele”. Si pe la alte etnii sau in zone sarace din Romania. Cumpanasu ce mai face, tot campanie pe mormantul nepoatei?

    Traiesti in tara in care suni la 112 si politia asteapta regulamentar la usa sa nu deranjeze criminalul in serie in timp ce violeaza si omoara si arde o minora.

    NU TRAIM DELOC INTR-O TARA MAI BUNA DECAT ALTELE.

    Serios, muscata de un scorpion? MUSCATA? Incredibil cati idioti pe lumea asta si copy paste fara activarea vreunui neuron. Scorpionii nu au dinti ca sa muste.

      (Citează)

  3. Cred ca anii 30 pe Calea Victoriei https://www.youtube.com/watch?v=-HHf0HMo7Uk

      (Citează)

  4. Cat de scump este testul Galleri!! Ar fi bine de facut o data pe an

      (Citează)

  5. Sa-ti vinzi copiii pentru “supravietuire” e ceva ce nu poate fi justificat in vreun fel. Ma intreb cum va supravietui ala cand nu va mai avea ce vinde…

      (Citează)

    • Toata lumea le plange de mila acestor “parinti” care nu au cu ce sa-si hraneasca familia si sunt nevoiti sa isi vanda o parte dintre copii. Dar nimeni nu ii intreaba de ce au facut cate 7-8 copii in conditiile in care ei sunt saraci lipiti pamantului.

        (Citează)

  6. Parca vad ca va incepe propaganda si impotriva tratamentelor anti-Covid, suspectii de serviciu promovand tot leacuri naturiste/obscure, cu eficacitate cel putin indoielnica

      (Citează)

  7. In 1986, un român a trecut granița înot la iugoslavi, a stat 25 zile in închisoare și apoi a aplicat pentru viză in Statele Unite, americanii i-au plătit avionul și peste 5 ani a devenit cetățean american. Povestea lui https://www.reddit.com/r/Romania/comments/qobg51/salutări_din_depărtări_proaspăt_pensionat_încerc/

      (Citează)

  8. Ma indoiesc ca mai devreme de Pasti 2022 vor fi disponibile pastilele Pfizer pentru “prostime”, din 2 motive :
    primo, “esentialii” PNL -PSD isi vor face stocuri,
    secundo, o sa inceapa o ciorovaiala intre farmacisti si medici de familie, cine sa le distribuie, apoi vor trebui “studii de prefezabilitate” si “norme metodologice” .
    Asadar nu or sa fie disponibile ca vaccinurile la inceput de an, nu le vom gasi la farmacia din coltul strazii prea curand….

      (Citează)

    • Da, sigur, de ce sa nu avem in farmacii niste medicamente de abia lansate? Sa le poata lua oricine cu pumnul, fara supraveghere.

        (Citează)

    • Eventual sa le poata lua fara reteta toti cei care nu au incredere in vaccinuri. Ca doar se stie ca medicamentele nu pot avea efecte secundare. Doar vaccinul iti modifica ADN-ul si produce sterilitate pana la a 3-a generatie.

        (Citează)

    • Daca nu se pot comanda prin tazz, tot de pomana. Cum fac stocul?

        (Citează)

  9. Hearthstone este singurul joc care ma mai tine in fata PC-ului. Singurul pe care il joc de vreo 6 ani. Ma bucur sa vad ca unul precum Kasparov il joaca :) Ce spune el acolo in interviu e un pic outdated, Rogue e probabil cea mai slaba clasa in actualul meta. Druid, Mage si Warrior sunt clasele dominante la momentul asta. E un joc palpitant si tocmai componenta de strategie e cea care te tine in priza. Pot sa ma laud ca am ajuns si Legendary de doua ori in anii astia, cu Priest si cu Shaman :)

      (Citează)

  10. Poate mai e careva interesat. Oferta buna ptr modelul asta (1758 lei) :
    https://www.orange.ro/magazin-online/televizoare/televizor-samsung-125-cm-ue50au8072uxxh
    Cel mai ieftin prin alte parti e cu peste 400 lei mai mult.
    Eu m-am bagat, desi pandeam un philips the one.
    P. S daca aveti orange, puteti folosi si punctele acumulate pe facturi, ca sa mai scadeti din pret. Eu l-am scos la 1660 lei.

      (Citează)

  11. Gaelex: Serios, muscata de un scorpion? MUSCATA? Incredibil cati idioti pe lumea asta si copy paste fara activarea vreunui neuron.

    Daca il consideri pe Radu un idiot care da copy/paste fara sa gandeasca, de ce esti pe blogul lui ?

      (Citează)

  12. “Toata lumea le plange de mila acestor “parinti” care nu au cu ce sa-si hraneasca familia si sunt nevoiti sa isi vanda o parte dintre copii. Dar nimeni nu ii intreaba de ce au facut cate 7-8 copii…”

    Se cheama productie pe stoc… :-)

    PS: pana acum multi ani gluma era: “ce face romanul cand ramane fara bani? Mai schimba $100.”. Se schimba vremurile si obiceiurile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus