un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 octombrie 2021

18 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Diseară avem lansarea Apple, mâine cea Google, apoi parcă una Samsung.

    11 comentarii

  1. Si nu uitati: cumparati masiv acum, ca de sarbatori nu mai prindeti nimic! (cel mai bun marketing de pana acum)

      (Citează)

  2. Eu sunt dezamagita de livrarile eMAG din ultimul timp, in sensul ca am abonament Genius si comand cu livrare pt. a doua zi, primesc email de confirmare, insa nu si acel sms de la Sameday, iar livrarile la ultimele comenzi se fac mereu cu 1 sau 2 zile intarziere; imi trimit ei mesaj cu “ne pare rau ca ai primit comanda mai tarziu”, insa nu ma incalzeste asta; fac sesizari, insa degeaba, mi se pare ca imi pierd timpul aiurea. Macar sa estimeze cu un buffer inclus, nu ma supar daca livrarea e peste 2 sau 3 zile, insa daca asa se da termenul, atunci sa se respecte data respectiva.

      (Citează)

    • Va trebui sa te impaci cu aceasta dezamagire. La toti ne e greu! Spre exemplu unii au rude care le mor de covid! Sau copii in lumea asta care nu au ce manca! Bine, asta sunt nimicuri comparat cu situatia ta, dar fii tare! One day you’ll show ’em!

        (Citează)

    • @Ionete esti rautacios gratuit. Omul plateste pt un serviciu, ce e asa ciudat ca vrea sa beneficieze de el? Si da, uneori chiar te bazezi pe livrarea a doua zi (ex. comanzi un cadou pe care vrei sa il oferi a doua zi, sau ceva esential in casa care s-a terminat gen detergent sau scutece).
      Dar hey, doar pt ca pe lume sunt probleme mai mari nu mai avem voie sa ne plangem de problemele noastre.

        (Citează)

    • Da, Sameday trebuie să facă niște suplimentări, e clar că sunt mai multe comenzi genius decât se așteptau.

      @Ionete: pun pariu că și tu te-ai văitat la viața ta de diverse probleme locale, deși în Africa au fost mereu copii care mureau sau foamete. Nu le reproșa acum altora.

        (Citează)

  3. Era in context de stirile zilei, de chestii comerciale, dar nu cred ca poti intelege contextul, se vede ce fel de persoana esti dupa cum reactionezi. Normal ca sunt drame in lume si ca ce am zis e un nimic ca problema, dar nu cred ca la articolul asta era de comentat despre toate tragediile umanitatii, sau despre unele personale chiar, eventual sa le dam scoring si sa le si clasificam. Hai sa nu mai vorbim despre absolut nimic in rest, ca nimic nu se compara cu moartea, cu boala, si alte suferinte. Vezi-ti de frustrarile tale acolo in continuare.

      (Citează)

  4. Ionete:
    Va trebui sa te impaci cu aceasta dezamagire. La toti ne e greu! Spre exemplu unii au rude care le mor de covid! Sau copii in lumea asta care nu au ce manca! Bine, asta sunt nimicuri comparat cu situatia ta, dar fii tare! One day you’ll show ’em!

    Va trebui sa te impaci cu aceasta dezamagire. La toti ne e greu! Spre exemplu, au murit milioane in Holocaust! Sau alte milioane in Holodomor! Bine, astea sunt nimicuri in comparatie cu ce zici tu, dar fii tare! /s

    Vezi ce am facut aici? Oricarei situatii neplacute ii poti contrapune o situatie si mai neplacuta. Doar ca nu asta e atitudinea corecta. Daca nu ai nimic de adaugat la o discutie, nu trebuie sa dai peste bot. De unde atata ura?

      (Citează)

  5. Ge-ni-ale raspunsurile voastre! Buna judecata asta! Aparent omu e un fustrat si are ura pentru un necunoscut pentru ca la luat la…..misto. Fii barbata E, si ce spui sa calculezi tu t+1 sau t+2 pentru livrare, ca e pacat sa pierzi timpul cu sesizari, la fel cum e pacat (nu religios vorbind :))) sa raspunzi unui fustrat care te uraste! Sfatul asta e gratis, urmatoarele pe bani!

      (Citează)

    • @Ionete, ce ai spune daca atunci cand te duci la restaurant primesti mancare dupa 3-4 ore? Ce, este greu sa calculezi tu T+3 ore?
      Sau cand faci comanda de mancare, sa-ti ajunga a doua zi de dimineata. Presupun ca nici atunci nu ar fi o problema pentru ca sunt lucruri mai grave in lumea asta.

        (Citează)

  6. Ionete:
    Va trebui sa te impaci cu aceasta dezamagire. La toti ne e greu! Spre exemplu unii au rude care le mor de covid! Sau copii in lumea asta care nu au ce manca! Bine, asta sunt nimicuri comparat cu situatia ta, dar fii tare! One day you’ll show ’em!

    +1

      (Citează)

  7. Bun, s.a notat , E. este dezamăgită de livrarile emag pe un topic de stirile de tehnologie de azi.
    Eu vreau sa știu daca pe topicul din ziua respectivă de stiri de tehnologie o ardem cu d’astea gen dezamagiri E. ?
    Ionete cred ca vroia sa sublinieze discrepanta dintre tragediile unei situatii de interes national si dezamagirile unora, gen : autobuzul 236 merge cu viteza mare noaptea.

    Chiar ca satu’ arde si baba se piaptănă !

    Oare chiar nu mai e empatie, rugaciuni ( pt cei credincioși) sau meditație la circul sanitar / politic al țării de băgăm cu d’astea ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus