un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Black Friday la evoMAG: cele mai bune oferte

29 Oct 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

26 comentarii

A pornit astăzi Black Friday la evoMAG. Ține până pe 26 noiembrie, dar cu oferte diferite în fiecare săptămână, ca de obicei la ei, și cu reduceri până la 70%, zice comunicatul.

M-am uitat pe site, sunt diverse oferte bune acolo, e de săpat prin ele cu atenție. Iată câteva:

 

    26 comentarii

  1. Nu prea exista oferta buna, toate preturile sunt umflate.

      (Citează)

  2. Nu o zic cu rautate dar ar fi fain sa nu mai promoveze nimeni oferte si reduceri fake. Unele din produsele de mai sus le-am luat mai ieftin in timpul anului. Daa, o sa vina carcotasii si o sa zica de legile din Romania unde o reducere tine cont de pretul din ultimele 30 de zile sau faptul ca nu poti vinde ceva sub pretul de achizitie. Totusi sa nu imi spuna mine cineva ca Google Mini ala a intrat la evomag de la furnizor cu 109 lei. Si nu le pot da mai ieftine. Nu toate dar macar 100 de bucati cat sa poata scrie aici pe blog ca le dau la 70 lei.

    Dar na… au si patronii cheltuieli ca benzina e aproape 7 lei si consuma mult Q7 de 5 litrii, vine gazu’ si la 7 camere costa mult…

      (Citează)

    • Nest Hub e la 299 lei, preț bun, pacat ca Evomag considera ca stau intr-o zona cu km suplimentari, desi am si easybox la 1 minut de mine și restul firmelor de curierat consideră ca sunt in municipiu. Asa ca ajunge la preț aproape cat e in Altex sau alte magazine, dar macar nu mai stau sa astept curierul.

        (Citează)

    • Imposibil. Promovarea inseamna marketing si se plateste.
      Daca eu am ceva de vandut merg si platesc publicitate. Daca tu traiesti din publiciatate / marketing si eu nu te platesc, de ce nu m-ai promova?

      Cel mai simplu e sa nu mai cumperi chestii la reducere fake, daca nu-ti place. Se numeste sa votezi cu portofelul. Adica daca eu inventez o reducere fake , platesc reclama si nu se vinde, inseamna ca fac ceva gresit. Daca se vinde, inseamna ca fac bine.

      Optional, daca puteti dovedi fake-ul si aveti pofta de etica, o faceti pe timpul vostru, reclamand falsul la ANPC si organismele care reglementeaza comertul.

      E usor sa-i spui cuiva sa nu mai promoveze ( adica sa nu incaseze) in timp ce clientul continua sa cumpere. Clientul e cel care sponsorizeaza marketingul.

        (Citează)

    • :)) Pai clientul cumpara ca pica intr-o “oala” ca sa nu zic capcana (ca nu e capcana ca tre sa fim pollitically corect si sa nu jignim chiar daca oamenii merita). Daca nu mai cumpara oamenii care inteleg lucrurile astea e o scadere de x%. Daca nu se mai promoveaza astfel de reduceri e o scadere de 2 sau 3 sau 5X%.

      Si asta cu ANPC e ca si faza cu cetificatul verde de la magazine. Nu se cere si daca nu iti convine reclama-i. Ii reclami, iau 2000 lei amenda dar in ziua aia au facut profit 5000 de la aia fara certificat. Ce conteaza etica… nu mai cumpara de la ei domle, arde-i la portofel. E bine ca mergem tot mai spre kkt in loc sa iesim din el.

        (Citează)

    • nu numai reduceri fake, Altex este plin de review-uri pozitive fake scrise de aceeasi persoana

        (Citează)

  3. Un oled65c am in plan anul asta. Poate si un sonos beam 2, daca nu sunt multumit de ce scoate tv-ul. Problema e ca nu stiu daca mai scade pretul, daca 55-ul e 1000 eur in ro ma indoiesc ca gasesc 65-ul prea ieftin in olanda.

      (Citează)

  4. 90% din oferte sint vrajeli.
    Singura care merita este priza aia tplink. Teste covid gasesti cu 10 lei la farmacia tei.
    Cutitele cat, niste mizerii oribile facute prin china si branduite CAT. Otel de rahat in ele.
    Vreti cutite bune si accesibile: victorinox, morakniv, opinel etc.

      (Citează)

    • Da, mora sau hultafors sunt mai ieftine si mai bune decat gunoaiele alea. Daca vrei folder, opinel e perfect.

      Exista si chinezarii bune, am luat un flipper de pe aliexpress si e facut super, cu otel D2 care pare real.

        (Citează)

  5. Ah, da, cutite cat. Banene, ce mizerii.

      (Citează)

  6. Linkul de la “Priză inteligentă TP-Link KC115 ” duce la “Priza inteligenta TP-LINK KP105” care este 49 Lei. KC115 este 59 Lei.

      (Citează)

  7. Reduceri?:))
    realme GT Master Edition – preț BlacFriday în România 320€ iar în Italia, fără nici un BlackFriday 300€.
    Frumoase reduceri, profitați acum!

      (Citează)

  8. Mie mi se pare nesimtire sa spui ca iphone SE ala a fost vreodata 3499 cum scrie la ei pe site. Il mai pui si cap de afis….
    Apoi avem incarcator magsafe (159 lei vs 73 lei):
    Evomag: https://www.evomag.ro/solutii-mobile-accesorii-telefoane-incarcatoare/apple-incarcator-wireless-apple-magsafe-mhxh3zm-a-15w-usb-c-alb-3802105.html
    e(not evo)mag resseler: https://www.emag.ro/incarcator-wireless-apple-magsafe-white-mhxh3zm-a/pd/D0BKM7MBM/

    Asta doar asa din primele 2 produse verificate…..

      (Citează)

  9. Guys, doresc si eu un sfat avizat: as dori sa ii iau fetitei mele un iPhone SE 2020 – il va folosi pentru aplicatii de scoala si pentru streaming Youtube/Netflix/HBO. Doresc iPhone deoarece se poate imperechea cu Ipad-ul si as dori sa ii iau si un Mac Mini pe viitor.
    Ca si utilizator de Android, nu cunosc cum este Iphone SE 2020, insa am citit ca ar avea probleme cu bateria – tine foarte putin (nici macar 8 ore, spun unii).
    Am nevoie de o parere onesta, a cuiva care are acest terminal.
    PS. Nu as dori alt tip de Iphone deoarece sunt mult mai scumpe.
    Va multumesc!

      (Citează)

    • N-aș spune probleme, dar are o baterie mică – sub 2000 mAh. 8 ore e ceva relativ și depinde de ce faci cu el, important e screen on time, care la SE ar fi în jur de 4 ore. E un telefon făcut să fie ieftin, deci something’s gotta give, iar principalul dezavantaj pe lângă ecran (că e de generație veche) e bateria.

      E un telefon bun overall, e practic un iPhone 8 cu componente mai noi, nu cred că ai da greș cu el. În plus vei avea actualizări de soft ceva timp de acum încolo.

        (Citează)

  10. Mare atentie cu acest site. Anu trecut am gasit un qled model 2019 la pret bun, am comandat, dar mi-au livrat modelul 2020 inferior ca si specificatii. I-am contactat si au zis ca sa ii fac retur. Nu l-am mai trimis inapoi ca era greu de manevrat si asteptam achizitia de multa vreme, dar experienta a fost extrem de neplacuta si nu ii mai recomand la nimeni.

      (Citează)

    • Cred ca mai corect ar fi ca nu l-ai returnat pentru ca oricum nu mai gaseai nicaieri modelul 2019 (sau nu il gaseai la un pret rezonabil).

        (Citează)

  11. Adrian:
    Linkul de la “Priză inteligentă TP-Link KC115 ” duce la “Priza inteligenta TP-LINK KP105” care este 49 Lei. KC115 este 59 Lei.

    Nah ca am comandat’o inainte sa citesc comentariul tau :))))) am cumparat’o din impuls, sa vad si eu care’i smecheria cu ea.

      (Citează)

  12. mai traiesc astia de la evomag?

      (Citează)

  13. De la farmacia Tei am luat teste anticorpi Covid cu 11 lei.
    Trebuie insa precizat ca astfel de teste sunt calitative si nu cantitative.

    Cat despre “ofertele”de BlackFriday, o mare minciuna in 99.99% din cazuri.

      (Citează)

  14. Testul ala COVID pe lista celor respinse de Comisia Europeana pt rezultate false…
    Nanjing Vazyme Medical Technology Co., Ltd.
    Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2) Antigen Detection Kit (Colloidal GoldBased)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus