un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 7 septembrie 2021

7 Sep 2021  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

405 internați la ATI. Sunt curios când vom afla că s-au terminat locurile și, ce să vezi, nu a mai făcut nimeni altele în ultimul an. Ne va lua prin surprindere valul 4?

  5 comentarii

 1. Am vorbit, intamplator, si cu cei care trateaza covid si cu distribuitorii de materiale sanitare!
  S-au cumparat masiv materiale pt. valul 4!
  Materiale vor fi!
  Spatii noi nu stiu dac s-au alocat dar nici cele din valurile anterioare nu s-au desfiintat, desi au stat o perioada goale!
  Acum va fi mai usor d.p.v. al experientei celor care lucreaza cu cei bolnavi!

    (Citează)

 2. Ce treaba au ambalajele de sticla NERETURNABILE cu sustenabilitatea si ce mai abereaza aia de la ZF acolo?
  Da, sticla se recicleaza mai usor decat platicul, in teorie. Dar cu ce costuri? Si ce relevanta are asta la ratele noastre minuscule de colectare selectiva?
  O sticla aruncata pe camp se degradeaza mai repede sau mai incet decat un pet?

  De fapt, producatorii aleg sticla si aluminiul pentru perceptia de produs de calitate superioara pe care o dau. Oamenii au invatat ca berea la pet e de saraci. Cand iei tu pentru tine 3l sa bei la pescuit e ok, dar cand ai invitati la masa iei de-aia la sticla din Lidl, sa nu pari zgarcit.

    (Citează)

  • Diferenta e ca sticla e un material care se gaseste in natura vs plastic, care e man-made, iar atunci cand se descompune elibereaza micro-plastice.

     (Citează)

  • @Sorin, ai facut vreodata comparatie intre berea la pet si cea la sticla?

     (Citează)

 3. google fit este atat de “bun” incat nu-ti poate afisa viteza maxima cu care ai alergat sau pedalat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus