un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 septembrie 2021

21 Sep 2021  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

 

Testele Pfizer pe copii 5-11 ani au rezultate bune.

    9 comentarii

  1. “Testele Pfizer pe copii 5-11 ani au rezultate bune.”
    > bine ma, dai pace.
    nu fac prosteli de vaccin la copil cand inca mai apar diverse rapoarte ca ups, stai ca s-a mai gasit un side effect la adulti.
    in rest il vaccinez de diverse, desi sunt multi bombardieri care pana si la vaccinuri de multi ani pe piata si nu vor sa il faca la odrasle.

    altfel, cand il aud pe ghita vaccinistu cum sustine el mare si tare ca vaccinul e sigur, stii ca e de fugit.

      (Citează)

    • Oh, domnul doctor mircea, bine ati venit pe blog.

      Si care ar fi criteriile pentru care un vaccin poate fi considerat sigur, din punctul tau de specialist?

        (Citează)

  2. Incarcatorul de la Ikea functioneaza la distante intre 8 si 22 mm. Daca mai scazi si cativa mm grosimea husei, inseamna ca il poti folosi la mese cu blatul de maxim 20 mm, adica extrem de subtiri.

      (Citează)

    • Am un feeling ca de fapt mesele/blaturile lor vor avea o gaura in blat pe dedesubt unde se va putea pune acest incarcator sau vor avea si o freza dedicata ca sa iti dai tu gaura in ce blat vrei.

        (Citează)

    • Asa da, nu ar fi o problema. Poate chiar ar fi si mai elegant daca fac si o solutie sa ascunzi cablul pe undeva prin piciorul mesei.

        (Citează)

    • pai oricum palul mizerabil din care se face mobila atat are, 20 mm.
      deci care e problema?

      iar altfel ce dreacu, subtiem blatul, mai salvezi si tu planeta.

        (Citează)

    • IKEA nu prea mai foloseste PAL pe toata suprafata blaturilor ci doar la colturi ca sa ai de ce sa prinzi picioarele. In rest e o structura de tip fagure care nu cred ca afecteaza asa de mult puterea incarcatorului. Conteaza doar distanta de telefon.

      Cam asa arata un blat pe interior: https://sitstanddesktops.co.uk/wp-content/uploads/2020/03/inside-an-ikea-desktop-cardboard.jpg

        (Citează)

    • Structura aia are o grosime mai mare de 22 mm, deci depaseste grosimea maxima recomandata de IKEA pentru incarcatorul lor.
      Oricum este clar ca si la 22 mm puterea de incarcare va fi destul de redusa, deci daca depasesti grosimea asta este posibil sa dureze 10-15 ore incarcarea (asta daca totusi porneste).

        (Citează)

  3. La cum e făcută mobila de la Ikea cu un cutter e simplu de făcut un locaș ascuns pentru încărcătorul wireless. Plăcile paralele, care îmbracă structura de tip fagure și care formează blatul, sunt destul de subțiri de cca 3mm. Nu se mai produc din MDF sau altceva asemănător de mult timp.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus