un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 26 septembrie 2021

26 Sep 2021  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Fiecare naționalitate numără altfel pe degete. Nu m-am gândit niciodată la astfel de aspecte. Unii încep cu degetul mare, alții cu arătătorul, alții numără pe liniile dintre segmentele degetelor.

Din ce fac bani stațiile de carburant. Ați ghicit, din magazinele de produse, nu din carburant.

Cum a asasinat Israelul principalul cercetător nuclear iranian. Știrile sunt de acum ceva vreme. Reportajul acesta vorbește despre operațiune în sine, cu o pușcă automată controlată de la distanță mare. Practic, asasinare robotizată.

Cele mai urâte branduri. As in hate, nu inestetice. Și cu toate acestea, toate acele companii merg bine pe bursă și produsele lor sunt căutate. Asta e ceva de cugetat și pe la noi, când vezi 3 înjurături și zici “gata, ăia dau faliment”.

Linda Evanghelista dă în judecată o companie de cosmetice. Cică au desfigurat-o cu un tratament nereușit.

Niște bărbați încercau să furișeze KFC în Auckland. În orașul respectiv inclusiv comanda la pachet este interzisă, că au o carantină mai specială, probabil au avut 3 cazuri de covid sau ceva.

Care-i cel mai stupid mod în care aproape că ați murit? Când scriu eu acest articol, răspunsul de top este al unui tip care a tușit și și-a dislocat două vertebre și a stat 6 luni cu dispozitiv medical special. Nu citiți această discuție dacă sunteți mai sperioși, că apoi nu mai ieșiți din casă.

Cum să obții un cer roșu în fotografii.

Cum văd japonezii bombardamentele de la Hiroshima și Nagasaki. Interesant cum se predau aceste lucruri în fiecare țară în parte.

Limitele pentru avort în Europa și SUA. Americanii chiar permiteau avortul aproape la orice perioadă a sarcinii.

Reglări mafiote între idioți în India. Doi membri ai unei bande rivale s-au deghizat în avocați și în sala de tribunal l-au omorât pe un al treilea mafiot care era judecat acolo. Apoi au fost și ei uciși de poliție. Sinucigași sau fără un plan bun.

Locuri frumoase din Europa.

Cea mai recentă misiune SpaceX a avut probleme cu toaleta. Acum ce să zic, când ești în spațiu, alea sunt genul de probleme pe care le vrei. Mai bine decât cu parașutele sau scutul termic.

Elon Musk s-a separat de Grimes. Cred că au vrut doar un copil cu nume ciudat.

Xi Jinping stopează capitalismul în China. Țara trebuie întoarsă spre socialism.

San Francisco construiește prototipuri de coșuri de gunoi de câteva mii de dolari fiecare. Uite că se poate și în alte țări.

Semnalizarea de pe Mini-ul american arată amuzant.

Nu uitați de reducerea de 15% la aspiratoare Rowenta cu codul “nwradu”. Mai ține doar vreo două zile.

 

Formula 1, cursa de la Sochi. Se pleacă Norris, Sainz, Russell, Hamilton, iar Verstappen pleacă ultimul.

    10 comentarii

  1. Rușine musk ca nu e cu familia tradițională

      (Citează)

  2. “Din ce fac bani stațiile de carburant.” – din US, unde benzina e mega ieftina

      (Citează)

  3. Referitor la japonezi și război… Istoria predată face referire în general la germani și nazism, iar noi chiar nu avem curiozitatea să ne întrebăm de ce au bombardat totuși în cealaltă parte a lumii.
    Acum câțiva ani, când am citit prima dată despre Unit 731 am rămas cu o senzație greu de descris, ceva între vis urât și deznădejde.

      (Citează)

  4. Sunt destul de convins ca Mini este la origine un brand englezesc (BMC) acum detinut de un brand german (BMW). Deci nu este in nici un fel american.

    Continuand, semnalizarea este clar un Union Jack taiat in 2 jumatati egale, puse cate una pe fiecare aripa spate. Ideea este draguta, masina britanica cu faruri modelate dupa steagul britanic.

    Dar cati idioti au semnat si aprobat oare ca farul dreapta sa fie o sageata orientata spre stanga si in acelasi timp farul stanga sa fie o sageata orientata dreapta, asta chiar este un mister ce merita elucidat.

      (Citează)

    • VechiulBogdan

      26/09/2021 la 2:55 PM

      Mini-ul american adica varianta de Mini ce se comercializeaza in Statele Unite. Nu a zis nimeni ca Mini ar fi o marca americana.

        (Citează)

    • Gaelex: Dar cati idioti au semnat si aprobat oare ca farul dreapta sa fie o sageata orientata spre stanga si in acelasi timp farul stanga sa fie o sageata orientata dreapta, asta chiar este un mister ce merita elucidat.

      Păi da, dar în Europa nu e așa, se aprinde galben segmentul mijlociu și atât. În SUA se aprind ca niște săgeți roșii, că acolo nu trebuie musai să semnalizezi cu portocaliu.

        (Citează)

  5. Iona: Unit 731

    Buhuhu, fuckin’ snowflake.
    Datorită unor astfel de experimente medicale avem azi parte de medicina modernă, altfel și azi ai fi purtat un par în cur ca să te vindeci de litiază biliară.
    Plm…

      (Citează)

  6. Mod stupid in care era sa mor: copil fiind, in vizita la niste prieteni de familie, m-am catarat intr-un pom si am sarit de acolo. De o creanga era agatat un carlig de inox din acela in care se agata slanina/carnea la afumat/uscat. Carligul mi s-a infipt in guler si mi l-a sfasiat, puteam sa raman infipt in el cu ceafa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus