un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 august 2021

20 Aug 2021  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

    18 comentarii

  1. aldi sa stea la ei la straini, avem destui cotropitori de tara!

      (Citează)

    • ai de plm. n-ati mai obosit ba cu “nu ne vindem tara”?

        (Citează)

    • Sa stii ca aldi are alt model de funcționare decât lidl. Au o gama de produse diversificată, adica vrei un produs? Poți alege din brandul propriu sau din vreo alte 3 branduri locale sau internaționale cunoscute.
      Lidl, cotropitori zici? Eu zic ca dau salarii mai bune angajaților decât le dau alții. In gama de baza au destule produse locale.
      Si local nu e mereu mai bun decât ce vine din străinătate, iti si zic un exemplu concret mai demult la lidl aveau conservă de porumb import, ingrediente: porumb dulce, apa, sare. Acum vand ceva românesc cu numele de alex ceva, ingrediente: porumb apa, sare, zahăr. Si e si mai scump decât cel din import mai calitativ. Normal ca nu mai cumpăr porumb de la lidl, cumpăr de la kaufland acum

        (Citează)

    • Troleaza

        (Citează)

  2. add:
    ai de plm. n-ati mai obosit ba cu “nu ne vindem tara”?

    si cu tine acuma, omul a uitat ghilimelele…

      (Citează)

  3. Aldi cred ca si-a dat seama ca nu ar avea loc de Lidl si Penny la noi pe piata, ca au acelasi profil: produse ieftine, magazine medii (nici prea mari, nici prea mici), clienti cu bugete mici. Diferenta e ca Lidl mai atrage si clientii cu bugete mai mari, prin saptamanile speciale, iar Aldi ar pierde aici.
    Mie mi-ar placea sa vina Tesco in Romania, in UK mi se parea ca avea produse tare faine.

      (Citează)

    • N-am inteles-o pe asta cu “clienti cu bugete mici”. Eu zic ca atrage pe toata lumea. De la pensionar la Marcel Pavel. In Lidl te duci si pentru mult si pentru putin. De cand sunt case Self Service in 5 minute maxim esti gata.

      Ce Steam bre? E deja pe FL.
      Edit. Cred ca e inclus pentru cei care aveau deja Quake. Am sa testez.

        (Citează)

    • @Okochea: eh, obsesia aia de a categorisi la nesfârșit oamenii, că e mai interesant așa. În ziua de azi dacă ai aifon în buzunar ești ori sărac cu aspirații, ori bogat, nu poți si ai pur și simplu aifonu’ în buzunar și gata.

      A: Zi-mi și mie care sunt magazinele pentru bugete mari, că mie îmi place să mă duc la ăia bogați tot timpul ca să mă simt important. Nu trebuie neapărat să cumpăr, doar mă uit.

        (Citează)

    • Fireste ca toata lumea ar prefera sa cumpere acelasi produs mai ieftin, dar Lidl nu ofera asta. Lidl ofera alternative mai ieftine, marca proprie, la produsele consacrate. De exemplu, in loc de biscuiti Oreo la Lidl avem Neo, in loc ee crema de branza Philadelphia avem Pilos. Multi oameni (printre care si eu) prefera produsele “originale”, pe care nu le gasesc la Lidl, si sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru asta. Persoanele cu buget redus insa sunt atrase de copiile astea.

        (Citează)

    • @A: Alternative mai ieftine găsești cam la oricare dintre lanțurile mari de supermarket-uri și, după cum știe orice om normal, unele merită, altele nu. Lidl are gama Deluxe care nu sunt chiar ieftine, dacă vrei ceva mai deosebit. De fapt orice magazin are chestii mai ieftine și mai proaste în contrast cu alea mai de calitate. E de așteptat să nu găsești un produs anume sau o marcă într-un anume lanț de magazine.

      Eu n-am buget redus (cum ziceam, mă consider un fițos care vrea să stea cu ăia bogați) dar parcă jamonul de la Carrefour la 10 lei e la fel de bun cu ăla de lângă cu steagul Spaniei și care costă 15 lei. Există inclusiv oferte cu produse care urmează să expire sau magazine care oferă volum gen Selgros – 1 kg de cheddar la 26 de lei?! – așa că e superficial să spui că sunt magazine de buget când nu e cazul.

        (Citează)

    • @Dam de acord cu restul supermarketurilor, dar fix la Lidl mi se pare ca se nu aplica asta. Chiar nu au produse de marca (decat la saptamanile speciale) toate sunt marca proprie, iar sub marca Deluxe nu au decat cateva produse. Acum, daca preferi marca lor proprie e o chestie, eu una le-am incercat si mi s-a parut ca cele “originale” sunt mai bune decat marca proprie, si cum bugetul imi permite, aleg sa cumpar din alte supermarketuri, unde le gasesc. Nu din snobism, nu pt ca vreau sa dau mai mult pe ele, ci pt ca mi se par mai bune si mi le permit. Sigur, cineva care are bugetul mai mic poate e mai putin interesat de faptul ca unul e mai bun decat celalalt si alege varianta mai ieftina.

        (Citează)

  4. quake 4k e gratis daca ai deja quake normal in steam. gg
    desi nu e preferatul meu din serie (imi place mai mult q2 – hai si aici cu 4k) o sa mai dau o tura prin el

      (Citează)

  5. Cred ca am luat produse misto din Aldi, cand am fost la Roma si la Innsbruck pe baza lui Aldi am rontait si baut apa.

      (Citează)

  6. Conform Kraftfahrt Bundesamt, in jumatate de an nemtii au cumparat 17 000 de dacii (toate modelele), ajung lider pe locul 19

      (Citează)

  7. Fix din snobism ai ținut să ne spui noua că tu cumperi mai bun și că îți permiți.. altfel, de ce ai fi ținut neapărat să ne anunți? Îi pasă cuiva că A. preferă aia sau ailaltă?

    A.:
    @Dam de acord cu restul supermarketurilor, dar fix la Lidl mi se pare ca se nu aplica asta. Chiar nu au produse de marca (decat la saptamanile speciale) toate sunt marca proprie, iar sub marca Deluxe nu au decat cateva produse. Acum, daca preferi marca lor proprie e o chestie, eu una le-am incercat si mi s-a parut ca cele “originale” sunt mai bune decat marca proprie, si cum bugetul imi permite, aleg sa cumpar din alte supermarketuri, unde le gasesc. Nu din snobism, nu pt ca vreau sa dau mai mult pe ele, ci pt ca mi se par mai bune si mi le permit. Sigur, cineva care are bugetul mai mic poate e mai putin interesat de faptul ca unul e mai bun decat celalalt si alege varianta mai ieftina.

      (Citează)

  8. ca tot e discutia despre oamenii ”cu buget mic” care merg la lidl…
    nemtii prefera dacia; nu audi, mercedes, vw sau bmw.

    sunt posesor al unei marci de mai sus cumparata noua si prefer lidl oricand.

      (Citează)

    • Nu nemții preferă Dacia, ci oricine nu vrea mai mult de la o mașină.

      Aș vrea să văd odată un flex al oamenilor care comentează pe aici, să defileze fiecare cu ce are mai scump – ar urma o mare risipă de energie a unora ca să judece ulterior. Poate sunt și unii care n-au obiecte foarte scumpe, dar vor totuși să fie percepuți ca bogați, să vezi acolo creativitate.

        (Citează)

  9. Hahaldenii aia sa facă bine sa pregătească tigai ieftine când se lansează în România, altfel faliment scrie pe ei!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus