un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 august 2021

10 Aug 2021  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. deci stai cum adica nu e totul verde si miere de cum zicea chitau ca duduie economia, dar inflatia e dubla fata de prognoza?
  nu creste inflatia, E DUBLA BA.

  chitau ar face bine sa lase razbelele lui proprii si personale din pnl si mersul pe la tenis si electric castle si sa isi faca treaba pt care e platit.
  jur ca imi e dor de psd la putere

    (Citează)

  • Legat de inflatie, in articol se prezinta simplist si principalele motive pentru care creste rata inflatiei si aceste motive nu prea au legatura cu Citu.
   Vorbim mai degraba de contextul international (vezi rata din SUA sau alte state vestice), de scumpirea materialelor prime,a energiei, precum si de faptul ca de fapt economia este intr-ofaza de exces de cerere. Cu alte cuvinte ne merge bine. Este adevarat ca aceasta inflatie va atrage dupa sine niste scumpiri, dar lucrurile pot fi tinute intr-un anumit nivel.

     (Citează)

  • S-a dublat de la 4.1 la 5.6% Bravo, bogdan!

     (Citează)

  • totul pana la “jur ca imi e dor de psd la putere”
   seriously

     (Citează)

  • bogdan, noroc ca in 2021 oricine poate sa isi dea cu parerea pe net. faptul ca nu intelegi absolut nimic din economie si politica nu ar trebui sa reprezinte o idee de jena.
   zic asa in general, nu e vorba de tine, tu esti doxa.

     (Citează)

  • Mai schimbă și tu de pe Guiță TV că te tîmpești de tot. Vezi contextul internațional și rumegă mai mult ”veștile” de pe haznale…

     (Citează)

 2. Cand va fi un motiv bun pentru care sa facem cont genius, o sa facem. Momentan e inutil in mare parte a tarii!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus