un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 6 iulie 2021

6 Iul 2021  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. Trebuie sa specifici ca e vorba despre Bugatti – producatorul auto si nu despre celebra firma de incaltaminte cu acelasi nume.

    (Citează)

 2. One Stop Shop nu este pentru importuri din afara UE. Adică nu este descris exact.
  Este, în principal, pentru declararea livrărilor de bunuri către persoane fizice din UE, asa numitul comerț la distanță, pentru anumite servicii și de la 1 iulie pentru livrări din import, dar de bunuri de mică valoare.

    (Citează)

 3. Jeff Bezos si-a lasat inlocuitor ca CEO in caz ca se intampla ceva cu zborul lui de saptamana viitoare?

    (Citează)

 4. alunelu:
  Jeff Bezos si-a lasat inlocuitor ca CEO in caz ca se intampla ceva cu zborul lui de saptamana viitoare?

  cel mai probabil da. inaltul consiliu reptilian i-a chemat pe mai toti la explicatii in ultima luna…elon, zuck, gates, bezos . se pare ca planul de subjugare prin cipare nu e tocmai in grafice. primul care a patit-o a fost jack ma, apoi mcafee. mcafee o luase razna si urma sa dea publicului dovezi ca pasarile nu sunt reale si apoisa se alature luptatorilor pentru libertate care fac turul sua acum incercand sa deschida ochii oamenilor. urmeaza vremuri grele. si cand te gandesti ca romanii au inchis singurul lutptator mustacios care putea sa li se impotriveasca sorosistilor. /s

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus