un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 iulie 2021

23 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

9.000 de decese în Texas în ultimele luni. Doar 43 erau vaccinați. Italia va cere pașaportul covid la intrarea în spațiile publice închise.

Review-ul meu la OnePlus Nord 2 5G, care cred că-i cel mai bun mid-range văzut până acum:

Susține-mă cu un Subscribe:

  11 comentarii

 1. Legat de Android Auto. Nu era disponibil si in Romania? Parca asa vazusem ceva stiri.

    (Citează)

 2. Link-ul de PayU duce la Mastercard.

    (Citează)

 3. Sunt tare curios care este planul marilor producători auto legat de reciclarea bateriilor. Care dintre ei pot spune azi ce vor face cu bateria aia peste 8-10ani. Probabil ca vor umple cimitirele din Africa. Impactul asupra mediului va fi probabil mult mai mare decât o face petrolul acum…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus