un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 4 iunie 2021

4 Iun 2021  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Multe știri astăzi!

  9 comentarii

 1. La cat praf si desert este in Australia, vor avea o gramada de probleme masinile Dacia. Trebuie sa puna alte garnituri si alte cheddere peste tot. Plus sistemul de racire trebuie gandit pentru temperaturi de 50 de grade Celsius. Alta vopsea si alte geamuri, alte materiale pentru interior pentru ca soarele arde acolo ceva de speriat. Dar macar nu vor trebui sa isi faca griji pentru rugina, asta nu o sa se intample.

  Cam era de astepta sa se vanda imediat placile video, nu se gasesc de nici un fel. Iar cand se gasesc au niste preturi de nu as lua nici pentru mine.

  Ungaria se cearta cu China pe tema strazilor de mai bine de o saptamana, e amuzant cum se pot urzica unii la mistouri din acestea.

    (Citează)

  • si despre restul n-ai nici o parere?

     (Citează)

  • S-a terminat cafeaua si am trecut mai departe. Deja v-am luminat destul pe ziua de azi.

     (Citează)

  • Dacia s-a vandut foarte bine in Maroc unde este o clima similara cu cea din Australia, deci nu cred ca vor avea probleme. Motorul si intreaga mecanica sunt destul de simpliste, deci nu cred ca vor avea probleme prea mari de functionare chiar si in conditiile dure din desert.

     (Citează)

  • Nu cumva este fabrică de Dacia în Maroc? De câțiva ani?

     (Citează)

 2. Vodafone a dezamagit in ultimii ani, nici aplicatia pe Android nu functioneaza bine, are multe probleme cu login-ul, nu stie sa tina minte parola, uneori nu-ti afiseaza corect suma de plata etc

    (Citează)

  • Serios? Doar in ultimii ani?
   Vodafone are probleme cu site-ul si aplicatia de mobil de cand ii stiu eu. Niciodata nu au functionat corespunzator, zici ca sunt facute acum 20 de ani si intre timp si-a dat demisia “baiatul” de la mentenanta.

     (Citează)

  • Am avut neplacerea sa trebuiasca sa lucrez cu “echipa de la site” de la vdf. Mai praf ca ce era acolo nu am vazut nicaieri. Mai aveau putin si se certau intre ei cu noi in cc. Era un baiat acolo care mai incerca sa struneasca totul, si-a dat demisia la un moment dat.

     (Citează)

 3. +Frostpunk gratuit la Epic

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus