un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Euro 2020 până acum: mi-au plăcut grupele

25 Jun 2021  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Faza grupelor de la Euro 2020 a fost mișto de tot. Meciuri bune, goluri multe, inclusiv autogoluri spectaculoase. Au fost două autogoluri în Portugalia-Germania (2-4) și credeam că nu voi mai vedea alt meci cu așa ceva, apoi a venit Slovacia-Spania cu alte două autogoluri între cele cinci goluri.

M-am uitat pe Tournament Predictor, unde am pus de la început cum credeam eu că vor arăta grupele la final. Trei le-am nimerit perfect. În alte trei am crezut că va fi alta situația, dar în principiu s-au calificat majoritatea echipelor preconizate.

Vom avea la București meciul Franța-Elveția. Mi-am luat bilete, sper să fie frumos (și răcoare). Am văzut azi autocarul oficial prin București:

Belgia-Portugalia va fi un alt meci tare. Sper că nemții vor trece fără probleme de englezi, care m-au dezamăgit și nu par în formă.

Am reușit să o conving și pe Matilda să ne uităm împreună la meciuri. S-a distrat și ea, am comentat împreună diverse faze și goluri. În plus, zice că cel mai bun somn este cel tras în a doua repriză a meciului de la ora 22. Am devenit imun la comentarii și la mențiunile sport.ro.

În ce privește jocurile, în ultimele meciuri din jocurile oficiale ale blogului am punctat mult mai bine. Am renunțat la Fantasy Football la Kane, care nu a confirmat, și l-am luat pe Ronaldo, care în ultimul meci a băgat bine de tot puncte. Am făcut în total 65 de puncte față de 40 în prima etapă a grupelor și 31 în a doua. Așa că în liga blogului stau tot slab, dar nu foarte slab.

Atacanți am ok, am mers pe Lukaku-Ronaldo-Depay și merg în continuare cu ei. La mijlocași am nevoie de o schimbare. Teoretic ar trebui să joc 2-5-3 pentru mai multe puncte, că mijlocașii sunt mai profitabili decât atacanții în fantasy, dar nu cred că voi schimba.

În Match Predictor sunt pe locul 7 din 44 în ligă și la un punct diferență de locul 5. Băgămcâștigăm!

Estimările mele:

  • Țara Galilor-Danemarca 2
  • Italia-Austria 1
  • Olanda-Cehia 1
  • Belgia-Portugalia 2
  • Croația-Spania 2
  • Franța-Elveția 1
  • Anglia-Germania 2
  • Suedia-Ucraina 2

Altfel spus, nu cred că vor fi surprize. De obicei sunt mereu surprize pe la campionate; sper să fie și acum.

Am primit de la Penny niște produse din noua lor gamă SuporteRO. Sunt chestii de ronțăit la meci și băuturi non-alcoolice. Am mâncat până acum punga de caju, a fost foarte bună.

    12 comentarii

  1. Vrei sa spui 3-5-2, nu 2-5-3. Fundasi-mijlocasi-atacanti.

      (Citează)

  2. Suporter adevarat, pasionat de fotbal. “autogoluri spectaculoase” si fantasy football :D

      (Citează)

  3. Salut, @nwradu si ceilalti v-au ajuns biletele? mie inca nu! in site apare: Ticket allocated, dar in aplicatie am cele 4 vechi.

      (Citează)

    • Da, au venit vineri, dar zicea în aplicație că se trimit treptat. Am primit email că au venit biletele și apoi am instalat aplicația, apropo.

        (Citează)

  4. sorin:
    Salut, @nwradu si ceilalti v-au ajuns biletele? mie inca nu! in site apare: Ticket allocated, dar in aplicatie am cele 4 vechi.

    Salut, eu am primit mail-ul azi dimineata, comanda am facut-o miercuri dimineata.

      (Citează)

  5. Nici eu nu am biletele. Luate miercuri seara.

      (Citează)

  6. Fara suparare, dar majoritatea meciurilor de la acest euro au fost niste meciuri de toata jena. In afara de cateva meciuri mai interesante(Grupa F foarte interesanta) tot ce am putut vedea erau niste nationale de fotbal care au ajuns acolo dintr-o conjuctura favorabila cu niste fotbalisti carora le era gandu la vacanta. Goretzka saracul nu a fost prea iubit de colegii ca le-a prelungit munca.
    In rest optimile vor fi interesante cu niste meciuri tari, dar cam atat. In afara de Belgia-Portugalia si Germania-Anglia nu am la ce sa ma uit. Si toti care va entuziasmati de Franta-Elvetia pregati-va de un meci insipid unde, daca Franta inscrie in primele 20 de minute puteti sa plecati acasa nu veti pierde ceva.

      (Citează)

  7. au venit biletele si la mine, culmea fix langa alea ce le aveam luate de acum 2 ani.

      (Citează)

  8. Am lăsat TV-ul pe fotbal și în afara de meciul în care spanioli i-au bătut pe cehi cu 5-0 toate au fost ușor de ignorat.

    Nici nu sunt pasionat de fotbal, dar nici nu am avut la ce sa ma impresionez.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus