un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 7 mai 2021

7 May 2021  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Noaptea asta nu prea am dormit, că m-a ținut ocupat una dintre pisici. Dimineață la prima oră aveam programare la analize de sânge, apoi am avut alte drumuri. Bine însă că n-am zis niciodată că sunt știrile dimineții, ci doar știri :P

  6 comentarii

 1. Numai din liga elitelor ajung CEO la companiile de telecomunicatii din Romania:
  1. Vodafone, inainte era CEO din Congo, acum e CEO din Albania
  2. Orange – CEO din Moldova
  3. Telekom – CEO din Macedonia de Nord

    (Citează)

  • Ai idee cat de mare e Congo, cati oameni are si ce probleme logistice tre sa rezolve ca sa aiba acoperire? Un CEO slab nu s-ar descurca acolo.

     (Citează)

  • Vin numai din tari din lumea a 3-a in Romania pentru ca nici unul nu e cretin sa vrea sa plece din pozitia de CEO de UK sau Norvegia sau Spania ca sa vina aici. Daca s-o intampla vreodata e pentru ca l-au prins cu asistenta calare pe 5G sau mai rau.

     (Citează)

 2. Samsung actualizeaza pe degeaba… a71 de cand a primit android 11 si ome ui3.1 merge catastrofal

    (Citează)

  • Hmmm, eu am M21 si am Android 11 cu OneUI 3.1 Si-s multumit pana acum. Ciudat ca A71 e mult mai bun decat M21, deci ar fi trebuit sa fie invers daca era ceva.

     (Citează)

 3. Bafta cu pisica, un doctor bunicel daca nu sti deja este Gabi Neagoe de la SOS UrgentVet, Dimitrie Cantemir 19. Mergem la el de vreo 11 ani si 20 si ceva de ani de pisicit e cel mai competent pe care l-am gasit.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus