un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Locuri libere acum la vaccin Moderna lângă București

9 Apr 2021  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Acum. Dacă vă interesează, poate le prindeți. Au intrat ieri doze Moderna în țară, probabil de acolo sunt.

    7 comentarii

  1. A aparut si un centru nou in Bucuresti la Spitalul Floreasca – Pfizer. Acum cateva minute erau sub 100 pe lista

    Acum fac rapeluri mai mult si ma astept ca de sapt viitoare sa faca mai multe doza 1.

      (Citează)

  2. Mersi Radu, am anunta si eu un prieten imediat cum a aparut dar in max 5 min s-au epuizat, au fost 400 locuri sau ceva.

      (Citează)

    • Au fost si prin Jud. Botosani locuri azi dimineata cu Moderna , am rusit sa ma programez saptamana viitoare eu fiind diin Iasi.
      Se pare ca Moderna probabil fiind doze mai putin nu se gasesc prin toate judetele.

        (Citează)

  3. Voluntari Moderna 100 pe locuri de asteptare. M-am programat aseara azi am primit SMS pentru Marti.

      (Citează)

  4. Tocmai m am vaccinat si eu in fierbinti, ialomita, cu moderna. Programat miercuri pentru azi. E centru nou deschis, asa ca a mers totul foarte bine

      (Citează)

  5. Faptul ca se epuizeaza imediat locurile la vaccinare nu poate decat sa ma bucure ca poate reusim sa atingem imunitatea colectiva cat mai repede… Sa incepem sa mai renuntam la masca si restrictii pentru ca, cred eu, am obosit toti de atata timp…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus