un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 aprilie 2021

12 Apr 2021  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

511.000 doze Pfizer vin astăzi în țară, de unde probabil și recenta activitate de programare în centre.

    13 comentarii

  1. La clubhouse e scrap, nu leak.

      (Citează)

  2. e super reusit EQS-ul. zici ca e Ford Focus 2012.

      (Citează)

    • Am senzația că Mercedes sunt cam confuzi în ultima vreme când vine vorba de design, mai ales ăla interior. Display-ul e singura chestie coerentă și relativ reușită, în rest au luat-o în toate direcțiile.

        (Citează)

  3. Sunt curios de ce renunta Logitech la Harmony. Eu am una de 10 ani si am renuntat la ea de cand am luat TV smart, pentru ca am pus Plex pe el si deci nu mai am nevoie de playerul media dedicat pe care il aveam.
    Sunt curios daca asta e motivul sau daca au decis sa se concentreze pe Harmony hub, care face acelasi lucru dar via telefon/asistent vocal. Oricum, pacat, era un produs f bun.

      (Citează)

  4. Moamaa…ce ridic media consumului de cafea. Eu bag cam 13kg anual.

      (Citează)

  5. add: leak

    ce mix de cuvinte in engleza si cuvinte monosilabice in romana. cat de ingropat in bula ta sa fii sa scrii asa?

      (Citează)

  6. La mercedes eqs mai lipsea un videoproiector pe asfalt, in rest are mai multe monitoare decat un programator din pipera

      (Citează)

  7. Pare că Mercedes suferă și ei de blestemul Microsoft, o versiune bună, una rea.

    Cea dinainte, W222 (2014-2020) arăta foarte foarte bine, linii simple, elegante, n-ai ce să-i comentezi, era ce trebuia pe segmentul ei. În schimb generația dinainte nu mi-a plăcut niciodată, era o ciudățenie fără o direcție clară. Dar..cea dinainte, 2001 sau cât, din nou, mare, lată, design echilibrat, foarte elegantă.

    Iar acum din nou au comis-o, noua generație de S-klass credeam că sunt randări la mișto când am văzut-o prima oară. Dar nu, chiar atât au putut. Interior spectaculos, no-comment, dar exterior zici că au făcut outsourcing la divizia de design a Hyundai de acum 10 ani și asta a ieșit.

      (Citează)

  8. Ce chestie, de cand are China treaba cu chestiile anti-trust? De cand proprietarul a indraznit sa aiba idei contra partidului si guvernului.

      (Citează)

  9. Comentați asta specialiștilor

    https://youtu.be/zbKll37uA5U

      (Citează)

    • Cum adica? Vrei sa spui ca Partidul Comunist din China nu este transparent? Exista sansa ca si ei sa minta si sa ascunda informatii?
      Nu pot sa cred asa ceva, astfel ca probabil acel clip de pe Youtube este doar o propaganda pentru a-i discredita pe cei implicati.

        (Citează)

  10. Jegurile astea îmi spun mie ca singura soluție la rahatul asta de boala care omoară 1 % din oameni este sa renunț la afacere, la viata si sa traiesc inchis in casa din economii??

    Cat de prost sa fii sa crezi asta, cat de orb la furt si incompetența? Priviti-va in oglinda și intrebati-va asta npc urilor

    https://protvplus.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/episodul/39195-romania-te-iubesc-11-aprilie-2021

      (Citează)

    • Depinde pe cine intrebi? Daca intrebi rudele celor sub 1% dintre oamenii care au murit din cauza Covid probabil ca vor fi de acord cu inchiderea afacerilor.
      Este foarte important cat de mult pretuieste fiecare viata umana.

      Tu esti putin ciudat, la modul ca pari sa ai dubla personalitate:
      – urlii ca este nasol daca mor persoane la mii de km distanta din cauza atacurilor americane;
      – in acelasi timp urlii ca trebuie lasati sa moara oameni din jurul nostru doar ca sa ai tu viata cu care esti obisnuit, sa nu te afecteze cu nimic aceasta pandemie.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus