un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 martie 2021

25 Mar 2021  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

    17 comentarii

  1. OnePlus 9 PRO! – la precomanda.

    9-ul simplu nu e inca la precomanda

      (Citează)

    • În comunicat scrie că va apărea la jumătatea lui aprilie la precomandă la noi. Poți să-l comanzi de la străini sau din site-ul oficial încă de acum.

        (Citează)

  2. Catutzi:
    OnePlus 9 PRO! – la precomanda.

    9-ul simplu nu e inca la precomanda

    E strategie de marketing sa lansezi mai intai cele mai scumpe produse din gama si dupa putin timp sa le adaugi treptat si pe restul.

      (Citează)

    • Într-adevăr. Cică este o nebunie acolo. In plus toate vapoarele sunt blocate, nu doar acela eșuat puțin. Sa ne asteptam la creșteri de prețuri la toate, de la combustibili la one plus 9 pro.

        (Citează)

    • Am văzut că era deja peste tot la știri și n-am simțit că am ceva de zis în plus.

      Probabil se va rezolva rapid. Nu se scumpesc lucrurile doar pentru că un vapor întârzie câteva zile. Combustibili? Petrom scoate din pământ, Rompetrol aduce de pe malul celălalt al Mării Negre. Telefoane? Vin cu avionul.

        (Citează)

  3. Ieri am precomandat direct de pe siteul oneplus modelul 9 ( simplu ) cu 12gb RAM / 256 , iar prețul în Franța e de 819€ . Gratuit au adăugat și căștile wireless oneplus buds Z. Știu că aici producătorii de telefoane sunt obligați să îți dea și căști când îți cumperi telefon.

      (Citează)

    • pe /nl e 799 cu tot cu casti.

        (Citează)

    • Kllaus:
      Ieri am precomandat direct de pe siteul oneplus modelul 9 ( simplu ) cu 12gb RAM / 256 , iar prețul în Franța e de 819€ . Gratuit au adăugat și căștile wireless oneplus buds Z. Știu că aici producătorii de telefoane sunt obligați să îți dea și căști când îți cumperi telefon.

      Iar in RO de pe siteul oficial 9PRO prima varianta e 909 EUR si poti alege casti buds (par sa fie cele simple) sau incarcatorul wireless fast charge.

        (Citează)

  4. Am citit și eu articolul ăla de pe profit cu speranța că aflu ce e ăla un hotel boutique. Sunt lămurit buștean!
    Oare pe profit insider or fi spus ceva?

      (Citează)

    • Crezi ca ei au habar? Au primit un comunicat de presa si l-au transmis mai departe.

        (Citează)

    • Greu de definit, că e un termen subiectiv. De obicei este un hotel cu un caracter unic dpdv tematică sau amenajare. Camere puține, de obicei mai scumpe decât media zonei, cu un twist care să facă si cazarea memorabilă, nu doar un loc în care să dormi în acel oraș.

      Eu am stat în câteva descrise astfel prin lume. Le țin minte și acum. Poate ar fi o idee bună de articol cândva.

        (Citează)

  5. FF8 e pe mobile, nu 7

      (Citează)

  6. Le testez de câteva zile și sunt excelente. Anulare de zgomot foarte bună, confortabile de purtat, gesturi tactile, sunet foarte bun.

    mersi, poti sa nu mai publici articolul.

      (Citează)

  7. NFT-urile aste mi se par un “serviciu” nou care te ajuta sa cumperi drepturile de autor pentru o opera de arta/film/melodie/etc., dar fara sa detii in totalitate drepturile de autor.
    Oricand artistul care ti-a vandut NFT-ul poate sa vanda alte 100 de bucati.

      (Citează)

    • Drepturile de proprietate intelectuală oricum rămân ale autorului indiferent ce ai face tu.

      Dreptul de proprietate fizică (mă rog, digitală) îți este însă ție dat prin acel NFT pentru respectiva copie.

      Acum, știi cum e. Poți cumpăra azi un tablou scump, iar pictorul poate totuși să mai picteze și altele. Asta va scădea valoarea celui deținut de tine. De asta și acum unele NFT-uri valorează mult și altele nu. Dacă ai ceva unic, e scump. Dacă au fost 200 de bucăți diferite… asta e, ești unul dintre cei 200 de proprietari, tot e ceva.

        (Citează)

  8. La explorer singura chestie care imi lipseste este butonul ala de NewFolder care era pe win 7. Da, stiu, click dreapta si gasesc acolo, dar butonul ala dedicat era super util.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus