un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 februarie 2021

24 Feb 2021  ·

ȘTIRI  ·

29 comentarii

AstraZeneca va livra mai puțin de jumătate din vaccinurile pe care le promisese Uniunii Europene în trimestrul 2.

    29 comentarii

  1. Nimic despre Dragobete?

      (Citează)

  2. WebOS in Franta e garantia evitarii TV LG.. nu functuoneaza Salto si pe Molotov nu functioneaza deloc subtitrarea.

    La noi aplicatia Focussat au reusit sa o implementeze bine. Aproape nu se face diferenta intre Live TV cablu si iptv..

    Partea buna e ca te lasa sa instalezi aplicatii din diverse LG content store regionale farà sa resetezi televizorul, asa ajungi sa ai alaturi de HBO Go romanesc si RaiPlay sau Rakutten TV..

      (Citează)

  3. Gaelex:
    Nimic despre Dragobete?

    vrei sa isi ia iar omu galeata de KFC ? omul e pe stil american valentine’s day only

      (Citează)

  4. eMag doar promovează Yoxo, nu vinde nimic. Că n-are ce.

      (Citează)

  5. Aia cu AstraZeneca s-ar putea să nu fie adevărată.

      (Citează)

  6. Digi a cumparat retelele de net si cablu din multe localitati rurale. Cel putin in Dambovita, erau localitati deservite de Akta sau alti provideri locali. Acum sunt toti pe RDS. Fibra optica pana in casa si tarife mici.

      (Citează)

    • Asa s-a intamplat si la mine la tara (cumparat retea existanta). Cunosc cazuri concrete la parintii mei si parintii unui coleg in doua sate din Buzau si Braila unde au venit cu retea separata si au dat bonuri cadou in valoare de 500 de lei ,daca tin bine minte suma, ca sa se aboneze la Digi :) Normal ca au rupt concurenta daca au intrat asa agresiv. Sa nu mai zic ca pretul pentru TV Internet, momentan gigabit, este de 46 de lei pe luna :)

        (Citează)

    • La tara aveam TV pe coaxial la 35 lei (cand ploua mai tare aveai paraziti)
      Acum pt 38lei am Digi TV+NET fibra optica pana in casa.

        (Citează)

  7. Aplicatia HBO Go pe un LG model 2016 cu WebOS a inceput sa dea rateuri de vreo saptamana. Prima oara nu mai recunostea pinul de control parental, de a trebuit sa dezinstalez aplicatia, sa sterg televizorul din lista de device-uri, asteptat 24 de ore, reinstalat, reconfigurat. Dupa o zi imi zice iar ca nu e asociat nici unui cont, sa il inregistrez, desi in cont eu il vedeam. Sa inteleg ca gata, 5 ani de suport ajung?

      (Citează)

    • lg model 2016 :)))
      baaa, cate bf’s de emag ai ratat sa iti iei un tv si tu de ultima generatie.
      pocnitoarele alea de “smart” tv oricum sunt praf din cutie, apoi dupa 4 ani, stii ce zic?

      si da, nimeni nu mai testeaza pe modele vechi.

        (Citează)

    • La 43UJ701V m-a pus sa caut alta aplicatie HBO in content store-ul lor pentru ca cea venita cu TV-ul era nu mai avea suport si oricum mergea foarte prost (uita ca trebuie sa aiba subtitrari sau le incarca tot pe cele de la episodul precedent sau intepenea redarea cu totul)

      Nu mai stiu care era aplicatia veche si cea noua, dar cea noua merge mult mai OK. Sigur, tot nu stie de skip intro sau de profile, dar merge fluid.

        (Citează)

    • Gaelex:
      La 43UJ701V m-a pus sa caut alta aplicatie HBO in content store-ul lor pentru ca cea venita cu TV-ul era nu mai avea suport si oricum mergea foarte prost (uita ca trebuie sa aiba subtitrari sau le incarca tot pe cele de la episodul precedent sau intepenea redarea cu totul)
      Nu mai stiu care era aplicatia veche si cea noua, dar cea noua merge mult mai OK. Sigur, tot nu stie de skip intro sau de profile, dar merge fluid.

      43UH668V e modelul meu si la un moment dat a trebuit sa schimb si eu cu totul aplicatia HBO Go. Asta mai recenta mergea brici pana acum.
      Tu zici de skip intro, dar cand vad ca Prime Video nu are nici trailere… (bine, are in schimb o chestie misto, poti vedea in orice moment cine-s actorii din scena curenta, cu detalii biografice).

        (Citează)

    • Cred că a avut HBO o problemă cândva. Nici eu n-am putut adăuga televizorul, care dintr-o dată s-a găsit “eliminat”.

      Gaelex: Nu mai stiu care era aplicatia veche si cea noua, dar cea noua merge mult mai OK.

      Aia cu pictogramă mai închisă la culoare este cea nouă. HBO GO nu cred că mai este prioritar pentru ei. În SUA se merge pe HBO Max, probabil va veni și la noi cândva.

        (Citează)

  8. Daca vrea cineva am eu doua Google Mini-uri din alea, am primit de la munca.
    Unul sta in bucatarie iar unul in dormitor – s-a dus entuziasmul initial iar acum nu fac nimic.

    160 de lei amandoua; poate sa va dea Radu mailul daca e cineva interesat (ptr Bucuresti)

    Evident n-au garantie.

      (Citează)

  9. tocmai aia e problema cu dubele alea de la USPS. In loc sa fie o locomotiva si sa traga dupa ea moda posta a ramas blocat in vehiculele aste care vin cu combustie interna.
    “It’s disappointing that today’s announcement does not immediately commit to electrifying one of our nation’s largest vehicle fleets,”

      (Citează)

  10. cu tedi va fi in sfarsit un concurent si pentru jumbo

      (Citează)

  11. Super, intra Tedi in Romania, inca un magazin cu produse ieftine, proaste si inutile. Ma mir ca nu a intrat mai devreme, ca e fix radiografia cumparatorului roman, care prefera sa ia 10 chestii la 5 lei, care tin cate o saptamana, decat sa dea 10 lei pe ceva de calitate care si reziste.
    In alta ordine de idei, ma enerveaza rau autorul articolului, care scrie mereu articole despre diverse companii care vin in Romania. Intotdeauna face cate un articol de min.10 paragrafe, dar din tot ce povesteste este utila fix o fraza: X vine in Romania. Nu zice cand, in ce oras, cate magazine, daca produsele vor costa 5 lei sau cum se traduce acest 1EUR, dar ne zice cine sunt patronii si ce au mai facut aia prin Romania, ce magazine mai au pe aici, desi nu are nicio legatura cu noul brand.

      (Citează)

    • Nu citești comentariile? Trebuie să fie ieftin, că dacă e scump oamenii fie nu-și permit, fie sunt spălați pe creier sau inconștienți că dau bani mai mulți în criză. Acum că e prost sau nu, trebuie să și încerci lucruri de calitate ca să vezi diferența.

      Sau na, să fie chestiile scumpe la prețuri mici de BF, atunci parcă mai vii de-acasă.

        (Citează)

    • Păi stai, sunt inutile sau sunt fix pe nevoile cumpărătorului român?

      Eu am văzut în alt oraș magazin în care se vindeau produse second hand la kilogram. Nu haine. Pahare, fierbătoare, linguri, cutii, tigăi, jucării, chiar și electrocasnice mari, plăteai în funcție de greutatea lor și de ziua în care le cumpărai. În prima zi cu marfă nouă era mai scump kilogramul, apoi scădea treptat.

      Ăsta e cumpărătorul român. Toată lumea ar vrea să fie mai bogat și să cumpere chestii mai mișto, dar trebuie ca țara să-i ofere ocazii pentru așa ceva și trebuia să și muncească, că nici în țările vestice nu-s bogați decât cei care muncesc din greu pentru asta.

      Autorul articolului, probabil, atâtea informații a avut. A mai băgat niște paragrafe pentru SEO și ca să pară publicație care face treaba mai serios.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus