un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 18 ianuarie 2021

18 Jan 2021  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Noul S-Class este navă spațială:

  14 comentarii

 1. Draguta ideea cu duba birou pana iti dai seama ca nu ai de unde sa iei curent electric. Si unde se duce la baie, dupa primul tufis?

    (Citează)

 2. Facebook încearcă să o dreagă după ce au dat-o de gard și au văzut că le pleacă userii. Probabil că s-au gândit că sunt cei mai mari și nu are cum să plece lumea de la ei, dar se pare că s-au înșelat.

    (Citează)

  • Este totusi un lucru bun pentru noi, utilizatorii. O fragmentare a pietei cu 100 de aplicatii nu este de dorit pentru nimeni, dar daca exista 2-3 aplicatii concurente este perfect.

     (Citează)

  • Și nu cred că celor de la Facebook le pasă atât de mult. Dacă scopul final este să introducă reclame, se așteaptă oricum să plece unii.

     (Citează)

 3. Gaelex:
  Draguta ideea cu duba birou pana iti dai seama ca nu ai de unde sa iei curent electric. Si unde se duce la baie, dupa primul tufis?

  Pornești motorul și într.o ora îți poate încărca bateria din care tragi energie liniștit o zi de muncă la 2 laptopuri și o seara la lumina a 2 leduri.
  Cu toaleta sistemul acceptat pt offcamping e săpat groapă și acoperit.
  Ideea e faina dar dacă costa cât un camper …

    (Citează)

 4. Re whatsapp : Mi s-au triplat contactele care folosesc Signal acum

    (Citează)

 5. “Dacă n-au știut să explice bine ce fac…”

  Aia era ultima problema, de comunicare.

  Whatsapp NU este end-to-end encrypted in adevaratul sens al cuvantului, e criptat doar continutul si atat.
  In rest FB stie tot despre IP, numarul de telefon, locatie, retea wireless, cu cine vorbesti, când vorbesti, cât vorbeşti, etc. Adica absolut tot metadata.

    (Citează)

  • Problema confidentialitatii si criptarii end-to-end nu e noua la Whatsapp.. nemtii au fost pusi de mult de Merkel sa foloseasca elvetianul Threema ..acesta costand cativa banuti nu a prins la noi..

   Totusi sunt putinele cu care poti schimba diverse documente PDF APK etc, nu numai poze cu pisici..
   Asa ca vor avea viata lunga..

     (Citează)

  • Dacă vrei să dai share location și altele, e normal să știe și unde te afli.

   Ce platformă ar oferi vreodată un serviciu în care toate datele utilizatorilor rămân criptate și necunoscute platformei? Ce rost ar avea? De ce ar dezvolta și investi vreodată cineva în așa ceva?

     (Citează)

 6. Și eu cred la fel. Și Microsoft a făcut la fel cu Skype. Când au băgat reclame a început declinul lor, și evident sa meargă din ce in ce mai prost…

  nwradu:
  Și nu cred că celor de la Facebook le pasă atât de mult. Dacă scopul final este să introducă reclame, se așteaptă oricum să plece unii.

    (Citează)

 7. De ce as migra la Signal despre care nu stiu cine ii conduce si unde sunt stocate informatiile?
  UE a mai pedepsit Facebook si Google pentru tot felul de mizerii dar pe cei de la Signal cine ii verifica? Migram la alt serviciu ca oile pentru ca asa a spus internetul?

    (Citează)

  • Nu e nevoie, stai pe messenger. Eu personal mi-as dori ca un în utilizator de signal sa fie totuși în stare sa dea un search pe google și în 1 minut sa afle care e treaba cu signal și de ce o organizație non profit este de preferat uneia al cărui scop este extragerea cât mai multor date în scop comercial. Este atât de ignorant mesajul tău ca nu meriți internet

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus