un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 3 decembrie 2020

3 Dec 2020  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Oferte bune de la Ziua eMAG:

  14 comentarii

 1. Sony WH-1000XM3 la 1000 de lei sunt un must-buy pentru cine vrea casti over-ear cu ANC. Dar ele nu au fost niciodata 1750 de lei, nici macar cand s-au lansat acum 2 ani jumate… Pretul lor a tot fluctuat intre 1100-1600 de lei.

    (Citează)

 2. Off topic : Am gasit Whisky Kavalan Sherry Oak la 295 e pret bun?

    (Citează)

 3. Perifericele Logitech avea preturi mai mici cu ~20% Marti.

    (Citează)

 4. Costin:
  Sony WH-1000XM3 la 1000 de lei sunt un must-buy pentru cine vrea casti over-ear cu ANC. Dar ele nu au fost niciodata 1750 de lei, nici macar cand s-au lansat acum 2 ani jumate… Pretul lor a tot fluctuat intre 1100-1600 de lei.

  Castile sunt excelente, atata doar ca imi scartaie imbinarea dintre banda si cupa din dreapta atunci cand le flexez sa le asez pe cap dupa 2-3 saptamani de utilizat:))

    (Citează)

 5. OLED55B9SLA 4207 lei doar azi la altex cu codul electro10

    (Citează)

  • Fck…îl pusesem în cos, am introdus voucher-ul, a fost acceptat, când sa introduc datele de facturare a apărut “voucher-ul nu s-a aplicat”…era 00:00 😂
   LE: mai e pe emag 55cx la 5463 cu 10% discount…ma mai gândesc pana dimineață

     (Citează)

 6. Nu stiu cum ti-a dat la ceas Huawei GT 2e cu încă 15% reducere. > 425 ca este 458 totusi. Gresesc?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus