un blog de Radu Dumitru

Acer Swift 3 e mișto
Acer Swift 3 este șmecher

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Proprietarul SensiBlu a fost reținut pentru corupție sau omor, în funcție de ce știri citești

2 Dec 2020  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Farmaciile n-au de fapt mare legătură aici, că subiectul este despre cum se fac știrile la noi. SensiBlu, Punkt și Belladona sunt deținute de grupul ceh Penta Investments, al cărei cofondator este acest cetățean slovac Jaroslav Hascak, arestat acum în Slovacia.

În funcție de locul în care te informezi, poți afla lucruri diferite despre acest arest:

Jaroslav Haščák, cofondatorul Penta Investments, a fost reţinut de poliţia slovacă şi acuzat de fapte de corupţie şi spălare de bani, în urma unei percheziții asupra sediului Penta

zice Hotnews preluat de Profit.

Omul de afaceri Jaroslav Haščák, care ar fi ordonat uciderea jurnalistului slovac Jan Kuciack, a fost arestat. Afaceristul are investiții în industria medicală, bancară, imobiliară și aeronautică.

zice Digi24.

Jurnalistul slovac și logodnica sa au fost asasinați în casă în 2018. Parcă o știre este mai importantă decât alta, nu?

Bănuiesc că ar putea fi ambele adevărate simultan. Poate este bănuit de asasinat, dar arestat pentru spălare de bani și corupție, Capone-style. Nu se știe, site-urile de știri s-au mulțumit cu o traducere și gata.

  7 comentarii

 1. De banii ăia. Dacă ai reținut ce zicea la un moment dat cineva, ca blogurile ( si presupun, fac extinderea si la site-urile de stiri) sunt bune ca material de citit pe tron, cam aia e calitatea – adică, să fim seriosi, n-are nimeni nevoie de mai mult , sau de precizie cât scroleaza pe telefon ca inlocuitor pentru a se scrola pe sulul de hârtie igienică s-alunge plictiseala.

  Publicul care are nevoie de jurnalism mai de calitate, tre’ să-l poată prețui mai mult decât pe hârtia igienică.
  Dacă e să fim sinceri, pentru mine de exemplu, nu e important nicicum că l-au arestat pe ăla, sau de ce. Puteau să scrie ăia acolo că e arestat pentru că și-a omorât copiii. Cât timp n-am acțiuni la SensiBlu e doar o informație de can can , pentru mine.
  Si cât timp cei ce scriu astea sunt plătiți mai la mișto, la fel și pentru ei. Între două runde de Candy Crush pe telefon, bagă și ei un articol, fac un ban cinstit, dar mărunt.
  Not great, not terrible.

    (Citează)

  • Hmm
   Exista o diferenta între ce citești pe recorder. Ro vs orice blog din top 10 ro?
   Adica, tu faci diferența între jurnalism adevărat și niște tipi care stau in dormitor si scot zilnic niște rezumate de stiri de pe alte site-uri si 3 pareri de nivel sub forumul computergames circa 2000?
   Eu as inlocui blogger cu parerist cu site. Mulți ne mulțumim sa fim pareristi pe alte siteuri, pentru ca nu vrem bani pentru parerile noastre, nu ne trebuie propriul loc unde sa fim sefi și poate sa putem vinde și ceva celor care vin sa citească si exprime propriile lor pareri.
   Ambele tipuri de “jurnalism” pot fi citite pe tron, doar unul insa e făcut pentru asta.

     (Citează)

 2. Sensiblu nu e a lu’ Adi 4 Case?

    (Citează)

  • A fost a unor libanezi.
   Despre doamna din spatele catena si despre alții din domeniul pharma am auzit povesti interesante ce făceau in comunism si cum au ajuns unde sunt, dar nu tin minte ca A. N. sa fi fost in povesti.

     (Citează)

 3. Tom:
  A fost a unor libanezi.
  Despre doamna din spatele catena si despre alții din domeniul pharma am auzit povesti interesante ce făceau in comunism si cum au ajuns unde sunt, dar nu tin minte ca A. N. sa fi fost in povesti.

  Si ce faceau mai exact? Vindeu blugi si kent? Nn link ceva?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus