un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Epic Store dă zilnic gratuit câte un joc până pe 7 ianuarie

18 Dec 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Apropo de jocuri de PC, vedeți că Epic Store a început campania lor de reduceri de sărbători și vine și cu o idee foarte tare: câte un joc gratuit în fiecare zi de acum și până pe 7 ianuarie. 15 jocuri vor fi date gratuit, câte unul la fiecare 24 de ore, așa că trebuie să intrați zilnic ca să îl atașați contului vostru dacă-l vreți.

Primul joc este Cities Skylines, pe care la începutul anului l-am jucat câteva luni. E un fel de SimCity mult mai evoluat, în care construiești orașe și apoi intervine partea fun a managementului traficului și a altor probleme. Are și o comunitate imensă de mod-uri, iar datorită jocului am învățat chiar tipuri de intersecții de autostrăzi și câte vehicule per minut pot trece prin fiecare șamd, că-mi place să mă pricep la toate.

Intrați aici pentru jocurile gratuite.

Apoi, tot Epic Store dă un voucher de 10 euro 40 de lei, se pare, că magazinul a implementat și moneda noastră. Se va aplica automat la jocurile mai scumpe de 60 de lei, oferind un discount de 40 de lei. După ce cumperi un astfel de joc, primești încă un voucher de 40 de lei, ca să-l ai la următoarea tranzacție. Luați primul voucher de aici.

Asta înseamnă 40 de lei reducere la achiziția Cyberpunk 2077, de exemplu, ceea ce face ca jocul să fie mai ieftin pe Epic Store decât pe GOG (care-i site-ul producătorului CD Projekt RED, apropo, deci puteți cumpăra din GOG și toți banii ajung la producător) sau Steam. Și la multe alte jocuri, că au la vânzare și AC Valhalla, Godfall, Watch Dogs Legion, Star Wars Squadrons, Jedi Fallen Order, Mafia Trilogy, Death Stranding, Total War Troy și alte jocuri noi sau celebre.

Și apoi au Holiday Sale, cu reduceri la unele jocuri și reduse suplimentar prin voucherul de 40 de lei, desigur. De ex AC Valhalla costă 190 de lei după aplicarea voucherului.

Mai sunt pe acolo diverse oferte interesante, de exemplu Beyond Good and Evil, ăla foarte vechi, este 7 lei, dar cred că va fi foarte amuzant pentru copii mai mici prin prisma graficii sale.

Sunt reduceri și pe GOG, comparați prețurile cu ce găsiți și acolo.

  8 comentarii

 1. Si Ubisoft da cate ceva

    (Citează)

 2. + Prison Arhitect pe gog.com

    (Citează)

 3. total offtopic:

  Pentru Olivian Breda – care lasase o lista fake cu jocuri AAA (link catre 9gag) acum cateva zile – acum iti scot ochii! :D

  PS: totusi nu m-ar fii deranjat sa fii fost jocurile alea. XOXO

    (Citează)

 4. N-am prins ieri Cities Skylines, se schibase si nu stiu de ce… ca sunt in urma noastra ca oră a zilei. Sau o fi fost acum două zile?

    (Citează)

 5. mersi pt tip. Azi e noul Oddworld gratis, unul die jocurile copilariei mele. Nici nu stiam ca iesise remake.

    (Citează)

 6. Cosmin:
  N-am prins ieri Cities Skylines, se schibase si nu stiu de ce… ca sunt in urma noastra ca oră a zilei. Sau o fi fost acum două zile?

  La 18 ora României se schimbă jocul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus