un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 noiembrie 2020

6 Nov 2020  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

    19 comentarii

  1. Am depus in martie 2020 cerere de conversie a creditului oferit de ei in urma anularii zborului. Nici pana acum nu am primit banii inapoi, desi am facut sesizari, am purtat discutii pe mail cu ei. Pur si simplu nu imi mai raspunde nimeni. Am apelat la ECC Romania in septembrie, dureaza foarte mult sa solutioneze si nici nu e garantata rezolvarea, dar poate pana la Craciun am noroc.
    Aproape identic si cu Blueair, exceptand ECC Romania, m-au dus cu vorba si niciun ban inapoi nici de la ei, din luna mai incoace.

      (Citează)

    • Deschide o procedura de chargeback prin banca. Merge si cu card de debit. Eu asa mi-am luat banii inapoi pentru BlueAir.

        (Citează)

    • ECC Romania sunt complet inutili. Exista doar ca sa primeasca bani de la UE.

      NU au nici o putere, NU au nici o autoritate sa forteze comerciantul sa respecte legea sau normele in vigoare.

      Treci direct la tribunalul pentru sume mici sau ia-ti o agentie care e specializata in recuperat bani de la companii aeriene. Agentiile au comision 25% din suma recuperata.

        (Citează)

    • La Wizz am platit cu depunere in contul lor, la Blueair online cu Revolut…Chargeback oricum stiu ca se face in termen de 1 luna. Sa incerc, totusi, la Revolut, dar slabe sanse cu suportul lor.

      Cu ECC Romania avocatul lor mi-a obtinut returnarea unei sume trase in plus tot de Wizz cu ceva timp in urma, dar acum e o perioada mai dificila, stiu.

      La o agentie care recupereaza bani au zis ca nu ma incadrez, fiind Covid related si anulat din timp, sa astept refund.

      In instanta e ca la spital: nu vreau sa ajung :)

        (Citează)

    • Nici cu Lufthansa nu mi-e rusine: astept o rambursare din August. Prietenii nostri, care aveau bilete la acelasi zbor, au primit banii inapoi dupa o luna, noua nu ne-au dat niciun termen deocamdata. Buna ideea cu chargeback, am sa sun la ING sa intreb daca e posibil.

        (Citează)

  2. Sper ca Orange cumpara Telekom doar ca sa-i dea foc, preferabil cu angajati cu tot inauntru.

      (Citează)

  3. “un fost deputat condamnat la închisoare cu executare a fost prins în Rep Moldova. Ghiciți din ce partid era.”
    Nu conteaza partidul ci era din care au facut parte. Astia care sunt acum in noul PSD cu conducere securista nu vor avea problemele pe care le-au avut ceilalti in fosta conducere. Asa functioneaza justitia din Romania din pacate…

      (Citează)

  4. Sunt curios la ce pret o sa ajunga 5900X in Romania

      (Citează)

  5. Pentru cei care se joaca la rezolutii 4K noile procesoare AMD sunt degeaba. Fix aceeasi performanta o obtin cu un procesor din seriile 1600 / 2600 / 3600.

    A, daca faci editare video si esti streamer pe twitch atunci da, vei vedea de ce ai dat banii pe noua generatie.

      (Citează)

  6. Oferta tare la Evomag, Google Pixel 4A, telefon cu pret de lista de 350 euro, ce in mod normal ar costa undeva la 1700 lei este la oferta de black friday. Costa doar 2300 lei redus de la 3300 Lei. Fraier ca m-am grabit si l-am luat de pe Amazon acum o luna la 1900lei. Daca mai asteptam putin prindeam aceste oferte exceptionale de black friday.

      (Citează)

  7. Ce site aiurea are Telekom, dai click pe Participa la Tombola si nu se intampla nimic, click pe Castiga Voucher si eroare. DEMISIA!!!

      (Citează)

  8. Gaelex:
    Treci direct la tribunalul pentru sume mici sau ia-ti o agentie care e specializata in recuperat bani de la companii aeriene.

    Tribunalul pentru sume mici 🤣🤣🤣.

      (Citează)

  9. CaM:
    La Wizz am platit cu depunere in contul lor, la Blueair online cu Revolut…Chargeback oricum stiu ca se face in termen de 1 luna. Sa incerc, totusi, la Revolut, dar slabe sanse cu suportul lor.

    Cu ECC Romania avocatul lor mi-a obtinut returnarea unei sume trase in plus tot de Wizz cu ceva timp in urma, dar acum e o perioada mai dificila, stiu.

    La o agentie care recupereaza bani au zis ca nu ma incadrez, fiind Covid related si anulat din timp, sa astept refund.

    In instanta e ca la spital: nu vreau sa ajung :)

    Eu luasem biletele prin Curve in noiembrie 2019 pentru mai 2020 si am deschis procedura de chargeback la inceput de iunie. La 2 saptamani dupa a inceput distractia cu Wirecard si credeam ca o sa fie probleme, dar in iulie mi-am primit banii inapoi. Mi s-au cerut dovada platii si dovada ca am incercat sa iau legatura cu operatorul si sa cer banii (email, conversatie online, orice) si ca am asteptat minim 8 saptamani (parca?) sa primesc un raspuns.

      (Citează)

  10. Daca vreti sa luati niste board games sau puzzle-uri la preturi bine, azi si maine e BF la Lex Games:
    https://www.lexshop.ro

      (Citează)

  11. Puteai recomanda si tu un review local pentru noul Ryzen 5800x

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus