un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 noiembrie 2020

27 Nov 2020  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Exista dejaa emulatoare android, doar ca merg greu si sunt imbibate de reclame.

    (Citează)

  • Cătălin Tănase

   27/11/2020 la 2:46 PM

   Tocmai de aia e o veste bună faptul că vor implementa suport direct în sistemul de operare

     (Citează)

 2. Altex ar trebui mai intai sa-si optimizeze departamentul de Marketing.

  Si sa nu-l mai lase ma-sa pe Ostahie sa raspunda la comment-uri pe Facebook-ul de firma. Ca mai putin si “batea” clientii care comentau pe pagina. Pe banii lor, ca nici pana acum nu primit inapoi banii de la tombola.
  Cum ar veni, si injurati si cu banii luati.

    (Citează)

  • Altex a avut oferte bune in ultimii ani. In afara de scaparea cu consola aceea, nu li se poate reprosa nimic.

     (Citează)

 3. Cum ziceai si tu Radu, acum ca Apple a scos M1, Microsoft ar trebui sa ia Qualcomm la suturi (sau sa cumpere un producator mai mic de ARM si sa-l aduca in secolul 21). E inadmisibil sa scoti “tablete” cu Intel. Surface Pro 7 are 800 de grame si ventilator.

    (Citează)

  • Problema lor e (încă) softul, că o singură versiune de Windows pentru PC/laptop și tablete simultan nu e ce trebuie. Când ai un hibrid (laptop/tabletă) nu e vorba numai de sistemul de operare, ci și de modul în care sunt gândite aplicațiile să funcționeze – trebuie optimizate simultan pentru touch și cursor, sau să-și schimbe repede și fiabil interfața dacă are 2. De asta se încăpățânează Apple să nu pună touch screen, că știu că dacă aplicațiile nu se mulează pe ergonomia ideală (echilibrul dintre touch și cursor) o să fie nasol.

   Având în vedere că Microsoft face soft care trebuie să ruleze pe orice, n-o să se rezolve prea curând problemele de mai sus. De altfel nici măcar aplicațiile de pe Android nu au variante ca lumea pentru tablete, motiv pentru care n-au prins deloc tabletele.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus