un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 noiembrie 2020

13 Nov 2020  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

eMAG Black Friday la ora 12: 358 milioane lei. Sunt cu vreo 30 de milioane de lei peste anul trecut. Am mai pus oferte bune aici.

    9 comentarii

  1. Si asta dupa ce au anulat din greseala tone de comenzi.

      (Citează)

    • Cica le remediaza.

      Am primit SMS ca lucreaza la eroare si se rezolva

        (Citează)

    • Eu am și acum banii întorși pe card, îi aștept să îi tragă din nou. Poate uită și vine TV – ul fără să își ia banii din nou. Din punctul meu de vedere mi-am făcut treaba, dacă ei vor sa mi-l facă cadou… eu nu refuz.

        (Citează)

  2. Vrajeala cu tesla aia! A fost controlata prin autopilot sa vina sa fure tainele tunelurilor dacice din carpati, ca sa il ajute pe elon in proiectul hyperloop!

    Auzi, gasita de politia romana, cine crede asa ceva…

      (Citează)

  3. La concursul vodafone sunt mai multi castigatori, eu am fost aproape 362e :)

      (Citează)

  4. Am patit anul trecut cu AirBnB sa ni se anuleze rezervarea. Eram un grup mai mare si luasem o vila intreaga pentru o saptamana, pentru 2200 de euro. In noaptea dinaintea plecarii, pe la 2 noaptea, primim email ca s-a anulat rezervarea. Initial am crezut ca e samsar proprietarul vilei si vrea sa nu mai plateasca el comisionul de 30% catre AirBnB, dar, dupa ce am reusit sa luam legatura cu el (destul de tarziu, mai aveam 5 ore pana decola avionul si noi nu aveam cazare acolo) si dupa ce ne-a confirmat call center-ul ca a fost o eroare de sistem, ne-a lasat omul sa stam cu 1100 de euro, bani cash. Win-win.

      (Citează)

  5. De ce te miri ca BTC e $16k? Funny, pentru cineva care e la curent cu tehnologia. :)

    In acest ciclu va urca probabil la 60-90k.

      (Citează)

    • Și să vezi plînsete și tesle în ouă la următoarea cădere, că n-are nici un drac de ”acoperire” bancară sau economică…

        (Citează)

  6. marinel:
    Și să vezi plînsete și tesle în ouă la următoarea cădere, că n-are nici un drac de ”acoperire” bancară sau economică…

    Cauta teza celor de la Ark Invest. Cât despre cicluri bull-bear, așa funcționează orice Market..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus