un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 31 octombrie 2020

1 Nov 2020  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Despre Matthew Perry din Friends: dependent de analgezice, alcoolism în timp ce filma Friends, internări la reabilitare șamd.

Vreți un conac în Italia? Conac amplu, 108 hectare din care 20 cultivate cu viță de vie, doar 12 milioane de euro. Pare surprinzător de ieftin, sincer să fiu.

S-a deschis aeroportul Brandenburg din Berlin. Eșecul masiv al Germania, un aeroport unde construcția a început în 2006 și trebuie finalizată în 2011, dar s-a terminat în 2020 după o mulțime de probleme.

Berarii japonezi fac ginuri din bere. Se pregăteau de Olimpiadă în 2020, au comandat materie primă, acum nu are cine consuma berea și comenzile din extern au scăzut și ele. Nu știam însă că poți transforma berea în gin.

FC Barcelona va intra în Super Liga cluburilor de fotbal. Champions League nu mai e suficent.

Industria transporturilor cu autobuzul are probleme. Cine nu are, însă? Scăderea în SUA a fost de la 15 miliarde la 4 miliarde.

O sticlă de 2000 de dolari de Mouton Rotschild 1989 a fost trimisă din greșeală unora care comandaseră vin de 18 dolari. Să tot pățești din astea, câtă vreme nu-ți cer banii pe sticlă la final.

Carantină 2 săptămâni pentru echipele de League of Legends. Probabil la începutul pandemiei. M-am uitat la niște concursuri de CS:GO, acum se joacă de acasă.

Fotografii extraordinare cu animale.

Beyonce arată bine în costum de baie.

Cum s-a ridicat lanțul Popeye’s, de ce a crescut consumul de pui în SUA și altele în clipul interesant de mai jos:

    11 comentarii

  1. Da’ chiar, stiati ca delfinii / balenele etc nu au tzatze dar au sfarcuri? Toata lumea are sfarcuri.

      (Citează)

    • Banui ca nu stiai ca sunt tot mamifere… adica nasc pui vii pe care ii alapteaza.

        (Citează)

    • Pai tocmai Gaelex, ca toata lumea stie ca sunt mamifere dar mai nimeni nu se gandeste cum arata tzatzele de delfin sau ma rog, cum alaptezi mai precis in apa pt ca na, daca scapa laptele in apa e dus.

      O alta chestie e ca delfinii si nici alte mamifere marine nu au buze, stii? Si cand nu ai buze e cam greu sa tii sfarcul in gura si sa nu curga lapte pe langa. Sau sa sugi. Nu prea poti sa sugi fara buze, este?

      Te las sa descoperi singuri cum au rezolvat mamiferele marine problema asta, e chiar interesant

        (Citează)

  2. Poza cu Beyonce sigur-sigur nu a fost retusata la greu: https://ibb.co/MS3yhr8

      (Citează)

  3. Acele fotografii cu animale chiar sunt superbe.

      (Citează)

  4. Așa de puține știri sunt săptămâna asta că ne dai info din 2002? :D
    -Întâmplarea cu vinul.

      (Citează)

  5. Formula 1 de la ora 14,00 – marele premiu al regiunii Emilia Romagna

      (Citează)

  6. Deea:
    Poza cu Beyonce sigur-sigur nu a fost retusata la greu: https://ibb.co/MS3yhr8

    aia e o poza din 2009 lol

      (Citează)

  7. Cica aia cu vinul l-au făcut șpriț.

      (Citează)

  8. Stirea despre League of Legends e in contextul campionatului mondial care sambata a avut finala. Nu e de la inceputul pandemiei, e de acum o luna, cand a inceput campionatul. Treaba e ca s-a desfasurat fizic in China, care oficial a cam scapat de pandemie, iar jucatorii au venit de pe toate continentele. Carantina stricta e neplacuta, dar justificata in cazul asta.

    Un rezumat cu momentele notabile:
    https://www.youtube.com/watch?v=XLnuWS113XQ

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus