un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 octombrie 2020

2 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

Trump și nevastă-sa au covid. Poate că i-au dat și lui Biden la recenta dezbatere, Biden și-o ia nasol, Trump iese din nou președinte:

Iată un clip și cu Star Wars Squadrons:

    18 comentarii

  1. Acum depinde de care Spring, ca nu inseamna doar primavara, ci si arc sau izvor (de bani, la ce preturi au la reprezentanta).

      (Citează)

  2. “Trump și nevastă-sa au covid. Poate că i-au dat și lui Biden la recenta dezbatere, Biden și-o ia nasol, Trump iese din nou președinte:”

    De ce și-ar lua-o Biden mai nasol decît Trump?

      (Citează)

    • Pentru că e puțin mai bătrân și Trump pare ceva mai energetic, chestii care acoperă frumos faptul că Trump e obez și s-a dus noaptea la spital. Pentru unii percepția e totul, până îi lovește realitatea în față.

        (Citează)

  3. Toată lumea zice că Biden e mult mai bătrân decât Trump…dar e diferență de doar 3 ani.

      (Citează)

  4. Umm, sugestie, pune numere la fiecare stire, e mai clar cand vrei sa comentezi la una anume.

    Facebook va arăta și în feed posturi din grupuri publice – minunat, nu dadeau destul spam

    IKEA nu va mai vinde baterii din octombrie 2021 – baterii alkaline, vor ramane cele reincarcabile.

      (Citează)

  5. Completare la știrea cu IKEA: nu va mai vinde baterii clasice, alcaline, ci doar baterii reîncărcabile

      (Citează)

    • aurel:
      Completare la știrea cu IKEA: nu va mai vinde baterii clasice, alcaline, ci doar baterii reîncărcabile

      sunt curios daca vor continua programul de reciclare al bateriilor uzate.

        (Citează)

    • Alkalisk sunt excelente pentru pretul lor, intotdeauna imi iau cand fac cumparaturi la Ikea. Sunt cazuri cand m-as enerva sa folosesc acumulatori (nu baterii reincarcabile, cum le zic ei), gen sa stau fara telecomanda pana se incarca acumulatorii, sau cu termostatul oprit la centrala termica. E ca la alimentarea masinilor pe benzina vs. electrice: immediate gratification vs. protejarea mediului.

        (Citează)

    • sau ai putea sa iei inca o pereche de baterii si sa le tii incarcate

        (Citează)

  6. Sau, la Trump poate e doar strategie electorala… hai sa-i agatam si pe aia care cred …

      (Citează)

  7. alunelu:
    Alkalisk sunt excelente pentru pretul lor, intotdeauna imi iau cand fac cumparaturi la Ikea. Sunt cazuri cand m-as enerva sa folosesc acumulatori (nu baterii reincarcabile, cum le zic ei), gen sa stau fara telecomanda pana se incarca acumulatorii, sau cu termostatul oprit la centrala termica. E ca la alimentarea masinilor pe benzina vs. electrice: immediate gratification vs. protejarea mediului.

    Exista acumulatori (inclusiv aia de la Ikea, cred) care pot sta incarcati in sertar o perioada lunga fara sa piarda foarte multa energie. Daca iei un set de 4, 2 ii tii in telecomanda si 2 in sertar, si e ca si cum ai avea tot timpul baterii in casa.
    Cand se termina bateriile normale si ai uitat sa cumperi altele nu te enervezi?

      (Citează)

  8. Sorin: Exista acumulatori (inclusiv aia de la Ikea, cred) care pot sta incarcati in sertar o perioada lunga fara sa piarda foarte multa energie. Daca iei un set de 4, 2 ii tii in telecomanda si 2 in sertar, si e ca si cum ai avea tot timpul baterii in casa.
    Cand se termina bateriile normale si ai uitat sa cumperi altele nu te enervezi?

    la 5 termostate de camera (4*AAA fiecare) si 7 robineti electrici (2* AA fiecare) de peste 3 ani am acumulatori reincarcabili din aceia fara pierdere din capacitate, la care mai adaug alte bucati care stau incarcati in sertar. Cea mai buna investitie; Niciodata nu am patit sa raman fara energie la 2 dispozitive simultan, iar durata de incarcare e de 7-12h (slow charging, ca sa nu le reduc durata de viata);

      (Citează)

    • 5 termostate de camera? Ești administrator la Peleș?

        (Citează)

    • Baie, sufragerie, dormitoare etc. Eu am 4 și îmi mai trebuie 2. Sunt curios despre robineții electrici în schimb. Dacă nu vrei să dozezi exact apa pentru plantația de marijuana din pod, nu îmi imaginez la ce ai avea nevoie de 7.

      Despre baterii, mie mi se pare mai ușor să folosesc de unică folosință la chestiile care rezistă mai mult (valve, senzori, tastaturi, mauși etc) și reîncărcabile la celelalte.

        (Citează)

    • Ai recomandări exacte de acumulatori OK?

        (Citează)

  9. alunelu:
    Alkalisk sunt excelente pentru pretul lor, intotdeauna imi iau cand fac cumparaturi la Ikea. Sunt cazuri cand m-as enerva sa folosesc acumulatori (nu baterii reincarcabile, cum le zic ei)

    Ce spui de aplicatiile unde acumulatorii pierd rapid din performanta: eu de exemplu le folosesc la o lanterna frontala iarna. Acumulatorii se descarca considerabil mai repede decat o fac bateriile alcaline.

      (Citează)

  10. Ciuby: Ariel

    Am un comentariu cu detalii trimis de ceva vreme. Probabil e la etapa de aprobare la Radu…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus