un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 13 octombrie 2020

13 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Diseară are loc prezentarea noilor iPhone 12.

Fashion Days are reduceri la ghete și bocanci, dacă vreți ceva de toamnă-iarnă. Am văzut multe oferte și la haine Nike și Puma. Elefant are reduceri inclusiv la cărți în engleză. Vând și parfumuri, genți, cosmetică, home & deco, haine și restul gamei lor uzuale, desigur.

  11 comentarii

 1. Si pana la urma o ramas Petrica şăf’ unic la OnePlus.

    (Citează)

 2. Epic (dex) – Demn de o epopee; de proporții vaste; grandios.
  Reducerile anuntate de fashion si elefant sint un fel de pîrț sale.

    (Citează)

 3. Elefant are reduceri tot timpul aceleasi chestii. Alte chestii (carti) raman la preturi constante, nereduse, de juma’ de an de cand le am eu in wishlist.

    (Citează)

  • Da, probabil. Și Fashion Days la fel, de multe ori. Ideea este că se schimbă nevoile oamenilor. Acum trei luni nu-ți trebuia un hanorac sau o anume carte sau un parfum, acum îți trebuie și le găsești la ofertă.

     (Citează)

 4. “Swiftkey va introduce dark mode”
  Erau teme întunecate, ce aduce nou, din ce înțeleg, e funcția adaptată – adică dacă ai ecran în culori deschise, ai temă tastatură deschisă, dacă selectezi în telefon temă închisă, se va adapta și tastatura. Poți avea ziua o temă de telefon, și seara alta.

  Altfel, dark themes existau, din ce știu.

    (Citează)

 5. Stai, ai review la un joc în stadiul alpha?

    (Citează)

 6. Am comandat saptamana trecuta capsule de cafea Tchibo, vandute de eMAG si livrate de eMAG. Le-am dat tema de investigare celor de la Tchibo Romania sa afle de ce capsulele nu arata ca in trecut.

  Efectiv par facute dintr-un plastic mult mai subtire, capacul e inspre transparent iar corpul nu mai este albastru la sortimentul cafea sau galben mustar la cel cafe crema ci maro-negru.

  Parca iese o cafea mai slaba, dar ce sunt absolut sigur este ca nu mai miroase in toata bucataria si toata casa a cafea cum mirosea cand faceam cu formatul vechi de capsula din acelasi sortiment.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus