un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 septembrie 2020

7 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

    17 comentarii

  1. A ajuns sa reziste măcar o săptămână Samsung Z Flip?

      (Citează)

  2. Interesant dongle-ul pentru Android Auto. Mai interesant este ca in clipul de prezentare apare Vodafone RO si Europa FM Romania, deci pare realizat la noi in tara acest device.

      (Citează)

  3. Eu cred ca epic va câștiga. Oricum, fuck Apple

      (Citează)

    • Sunt si interese mari ca sa nu castige pentru ca monopolul nu este unul national ci global. SUA pierde per total daca se micsoreaza cominionul de 30% si de preferat ar fi ca sa o lase asa sa le intre bani mai multi in tara.

        (Citează)

    • Ești bătut în cap, n-ai plecat încă în China? 😅

      Epic Games a semnat un contract, a încălcat regulile, a fost șters. Simplu’.

      Atât Apple cât și Google au șters jocul din magazinele lor.

        (Citează)

  4. Samsung Z Flip a fost ieri cam 4000 + încă un voucher de reducere de 10%, deci aprox. 3600 de lei.

      (Citează)

    • M-am uitat pe emag si am vazut ca cativa oameni chiar au cumparat chestia asta :)
      si bineinteles o multime de recenzii false noroc ca emag eticheteaza cu “achizitie verificata”

        (Citează)

  5. Pe emag, z flip e acum 3587.4 cu cod 10% reducere

      (Citează)

  6. nu castiga, deja s-a fumat subiectul dupa o saptamana.
    inapoi la regular program cu blm

    Pmk:
    Eu cred ca epic va câștiga. Oricum, fuck Apple

      (Citează)

    • Poate din punctul tău de vedere s-a fumat, dar în realitate lucrurile devin din ce în ce mai interesante. Apple au fost blocați de justiție sa nu poată retalia pe tot ce înseamnă unreal engine, adică ciocanul cu care credeau ca pot sparge orice cap le-a fost luat din mână. Multe firme mari țin partea Epic. În curând se va legifera mult împotriva modului în care firmele tech fac bani, nu plătesc taxe și elimina concurența. Taxa de scalv 30% din orice va fi dispărea și toți prostituatii care le plâng lu Apple și altora de mila vor rămâne fără obiectul muncii.

        (Citează)

  7. Pmk:
    Poate din punctul tău de vedere s-a fumat, dar în realitate lucrurile devin din ce în ce mai interesante. Apple au fost blocați de justiție sa nu poată retalia pe tot ce înseamnă unreal engine, adică ciocanul cu care credeau ca pot sparge orice cap le-a fost luat din mână. Multe firme mari țin partea Epic. În curând se va legifera mult împotriva modului în care firmele tech fac bani, nu plătesc taxe și elimina concurența. Taxa de scalv 30% din orice va fi dispărea și toți prostituatii care le plâng lu Apple și altora de mila vor rămâne fără obiectul muncii.

    Eliminarea “taxei” de 30% e ca si cum ai vrea sa iti listezi produsul ca si producator in Carrefour, si sa nu platesti Carrefour pentru nimic, indiferent de tot efortul produs de platformele de tip marketplace pentru a iti asigura tie ca si producator distributie, si noua ca si consumatori calitate. Ti se pare fezabil?

      (Citează)

    • @Andu Potorac, care este profitul Apple in acest moment?
      Tinand cont ca ei castiga foarte multi bani din Apple Storey, cred ca acel comision de 12% care se vehiculeaza (fata de 30%) este destul de fezabil.
      Adica le va permite sa sustina in continuare platforma si sa aiba un profit rezonabil.

        (Citează)

    • Tu ai văzut lista celor care au 30%, Andrei? De la Amazon până la Steam. Toți au același comision, este standard.

      Nu se plânge nimeni, nu s-a plâns 13 ani de când există App Store și Google Play. Epic Games vor doar mai mulți bani dar au pierdut — se roagă acum să-i primească înapoi.

        (Citează)

  8. Modelul misterios a fost Sandero Stepway?!? Ce fâsâială!

      (Citează)

  9. Andrei G:
    @Andu Potorac, care este profitul Apple in acest moment?
    Tinand cont ca ei castiga foarte multi bani din Apple Storey, cred ca acel comision de 12% care se vehiculeaza (fata de 30%) este destul de fezabil.
    Adica le va permite sa sustina in continuare platforma si sa aiba un profit rezonabil.

    Daca era fezabil 12%, era implementat. In aceiasi maniera in care daca 50% era fezabil, era implementat. Dar nu este, asa ca se merge pe standardul de 30%.

    Sper ca cineva din board-ul celor de la Epic, il va trimite in vacanta pe Sweeney – nu doar pentru strategia prost gandita, dar si pentru abordarea imatura (daca ai vazut email-urile sale catre diferiti executivi de la Apple).

    Va fi o lectie buna pentru Hey, Epic, si altii care sunt prea lacomi sa recunoasca aportul Apple in succesul lor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus