un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 septembrie 2020

3 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Interesantă treaba cu iPhone 11, s-au vândut de 3 ori mai multe decât următorul din listă. Samsung are un singur model în top 10, în rest lista e dominată de Apple și Xiaomi. În rest, bine că Intel și-a făcut un logo mai simplu și mai modern, dar aș fi preferat să văd procesoare mai moderne pe piață.

    8 comentarii

  1. am trecut la samsung dupa multi ani de huawei si a trebuit sa caut un pic sa-mi dau seama cum scap de browserul lor. mai ciudat mi se pare ca toti sunt legati de google care e destul de dezvoltat pe parte de asistent vocal si te mai chinui tu samsung sa-l cresti pe bixby pentru ca?

      (Citează)

  2. Browserul de la Samsung e foarte bine facut pe partea de dark mode pentru site-uri. La Chrome chiar daca umbli prin flags nu reusesti sa il faci sa arare corect imagini, butoane, etc, in dark mode.

    Dar da, e un neajuns ca nu poti sincroniza cu versiunea de desktop pe Chrome, desi parca erau niste workaround-uri.

      (Citează)

    • Browserul Samsung e coplet de acum cu nu mai putin de 7 add blockere oferite..si nu in ultimul rand dark mode..

      Daca aveau si uBlock Origin era browserul anului.

      Chrome abia dupa versiunea 74 se poate intuneca umblând greu prin
      Chrome://flags ..

        (Citează)

  3. atat de mare e Antares ca n-are site decent, cu preturi etc.
    program showroom pana la ora 17. hai sa lucram toti 9 – 17, sa vedem cum ne vindem lucruri.
    super, au inteles tot ce trebuie.

      (Citează)

  4. Majoritatea logourilor încep să meargă spre o tendință de “toate sunt la fel”.
    Why Fashion Brands All Use the Same-Style Font in Their Logos – Bloomberg https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-11-20/why-fashion-brands-all-use-the-same-style-font-in-their-logos

      (Citează)

  5. Samsung are un singur model în top 10

    Cred ca ai vrut sa scrii top 5. Au 3 modele de la locul 7 in jos.
    Dar da, stau prost, adunate toate 4 modelele nu trec peste iPhone 11, si au acolo A10 si A30 care sunt modele ieftine.

      (Citează)

  6. Pana in urma cu 1-2 luni, majoritatea blamau Intel ca au ramas in urma cu inovatiile si acum brusc toti lauda compania.
    Legat de securitatea produselor Amazon: https://www.youtube.com/watch?v=zjSF8TyAWm4

      (Citează)

  7. Asa, puțin câte puțin se pierde conceptul de privacy, cu oi din astea techidioate care abia așteaptă noile modele de camere și microfoane pe care sa și le instaleze peste tot. Dacă mâine m-aș trezi și as citi ca toți userii de Alexe și asistenți au murit as zâmbi mulțumit, sclavetii ăștia tech sunt coșmarul lui Orwell, useful idiots e puțin spus. Dacă va simțiți, treaba voastră

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus