un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 septembrie 2020

25 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Altex a anunțat ieri pe FB că astăzi va avea noi console PS5 în stoc, deci stați cu ochii pe ei dacă vreți una. Mă aștept să fie câteva bucăți și să se dea în 2 minute.

    7 comentarii

  1. Mutumec pentru PS5!

    Nu am prins altex, dar au intrat la emag pe precomnda (cel cu disc).
    Acum ma duc sa marturisesc nevestei…
    yupii

      (Citează)

  2. Reviews of the RTX 3090 make it clear this GPU is a lot of things. It’s about the weight of a small roasted chicken (RTX 3090: 4.84 pounds; roasted chicken: 5-7 pounds).
    https://www.extremetech.com/extreme/315443-nvidia-rtx-3090-review-roundup-absolute-creative-power-maximum-chonk

      (Citează)

    • Nu stiu cum sunt listele de asteptare la voi dar aici daca nu ai comandat in primele 2-3 ore, esti de la 1000-1500 in sus pe lista. S-a cumparat si 3090 mult pentru ca timpul de asteptare pentru 3080 a depasit luna decembrie pentru unele modele mai cautate (MSI Gaming, Gigabyte Eagle, Asus TUF).

        (Citează)

  3. Am reusit sa dau comanda la Altex la 11:43 (varianta cu disc).
    Merci.

      (Citează)

  4. cartus:
    Inchiriez camera ieftin :))

    Ai loc și pentru PS uri? Pentru ca am și ps3 (cu pușcă și move uri) și ps4 pro (cu tot cu VR și move uri și pușcă) și vine și Ps5… Acum când scriu îmi dau seama ca a avut și nevasta dreptate când a zis sa nu îmi iau Ps5. Mai zi odata adresa te rog.

      (Citează)

    • CristiX: Ai loc și pentru PS uri? Pentru ca am și ps3 (cu pușcă și move uri) și ps4 pro (cu tot cu VR și move uri și pușcă) și vine și Ps5… Acum când scriu îmi dau seama ca a avut și nevasta dreptate când a zis sa nu îmi iau Ps5. Mai zi odata adresa te rog.

      Vinde-le. Si asa mai recuperezi din bani. Serios acum, nu mai apuci tu sa te joci nimic pe PS3. Si cu cat le tii mai mult, cu atat le vinzi pe nimic.

      Eu am scapat de PS3 super repede. L-am dat cu vreo 800 de lei, prin martie.
      La pachet cu toate jocurile (aveam vreo 20)+ un controller+ 2 move-uri.
      L-am pus pe OLX si in maxim 1 saptamana l-a cumparat cineva.
      Puteam sa il dau la vreo 700 de lei consola si inca 600 de lei jocurile, dar nu le lua nimeni.

      Asa o sa fac si cu PS4. Cu 2 controllere si 6 jocuri pe CD incluse.
      O sa il pun initial la 1400 de lei, sa vad daca se vinde asa. Daca nu, scad cate 100 de lei pe saptamana, pana ajung cu el la 1000 de lei. Cel mai ieftin. Sigur o sa cumpere vreun samsar de jocuri, ca ar fi un deal nemaipomenit, avand in vedere ca in targ la vitan, un joc de PS4 la mana a doua e intre 50 si 100 de lei.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus